WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Thesis OpenHook] Syntax problem (8 posts)

  1. lvneditor
    Member
    Posted 4 years ago #

    Upgraded to 2.2.3 and tried to access Openhook through the appearance panel. Received the following error code:

    Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/content/37/4930937/html/wordpress/wp-content/plugins/thesis-openhook/options.php on line 261

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/thesis-openhook/

  2. jvclark
    Member
    Posted 4 years ago #

    I think there may also be some problems with some escaped quotes (i.e., backslashes being added before quotes) on code entered into custom_functions.php.

    I had to revert back to the older 2.2 version to get things working properly again.

  3. lvneditor
    Member
    Posted 4 years ago #

    I think that there is a problem w/ quotes in general. I was having problems with quotes in the custom.css file for image urls. With quotes, they wouldn't show up, without, it was fine. I had to tweak urls on 6 or 7 sies to get images to display...a major pain.

  4. jimbomack66
    Member
    Posted 4 years ago #

    Was there any resolution to this problem? Same thing is happening to me.

  5. aka BrazenlyGeek
    Member
    Posted 4 years ago #

    I just uploaded version 2.3 of OpenHook. I'm not sure if any of you are still experiencing the problem in the first post, but if you still are after you update to 2.3, let me know, preferably via e-mail (rick.beckman @ gmail.com).

    Thanks!

    And thanks for using OpenHook!

  6. jimbomack66
    Member
    Posted 4 years ago #

    Rick, you have mail.

  7. jimbomack66
    Member
    Posted 4 years ago #

    Was getting this error;

    Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, 'openhook_post_top_box' was given in /home/xxxxxx/public_html/wp-includes/plugin.php on line 339

    Emailed Rick and he had the bug causing the error fixed and his plugin updated in under 10 minutes. Now that's service!!

    Thanks Rick.

  8. bobinoz
    Member
    Posted 4 years ago #

    I got the same error, so I emailed Rick. But I misread the above. My bad.

    After rereading the message, refreshed my dashboard, updated the plugin again and all is good.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic