WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: ThemePerPost] Sounds great but gives errors(?) (2 posts)

  1. marikamitsos
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi there,
    By the sound of it, it should be great. Still I wasn't able to get any results out of it, although I tried it with 7 different themes.

    Warning: require_once(/home/someblog.../wp-content/themes/atahualpa/single.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/someblog.../wp-content/plugins/themeperpost/themeperpost.php on line 113

    I have to admit I did not modify my themes. All I did was add the custom field "themeperpost" and its value as you said @ your site, hoping not to get into the themes' code.
    Isn't it supposed to work like that?
    Themes I tried include mandigo, atahualpa, classic, default, etc
    Any suggestions? thanx

    http://wordpress.org/extend/plugins/themeperpost/

  2. steveclaridge
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello,

    It looks like you are using the plugin correctly. The custom field is called themeperpost and it's value should be the name of your theme with no quotes, just the directory-name of the theme. So in your example:

    themeperpost = atahualpa

    If you can give me your blog's URL I'll check it out to try and work out what's going on. If you don't want to post that here than just contact me through my blog.

    Cheers,
    Steve.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic