WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme My Login
[resolved] Lost Password problem (7 posts)

  1. PoseLab
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi

    If I use the [theme-my-login] shortcode or function theme_my_login('default_action=login'); in a custom post type, the link Lost Password does not work. I want to use a custom post type instead of a page because I want to hide the login page to no admin users.

    http://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/

  2. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    It should work by simply chaning the page ID in the TML settings to your custom post type ID.

  3. sfumatone
    Member
    Posted 3 years ago #

    My "Lost password" link also does not work. It just gives me a 404 error.

  4. PoseLab
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Jeff

    I had already changed the page ID in the settings page, of course, but the Lost password link only works if the ID belongs to a page. I have also tried to use it with a normal post, but it only works with a page.

  5. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    @javitxu123: I'm sorry, you're correct. It uses is_page() to check for the login page.

  6. PoseLab
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have change

    class-theme-my-login.php
    line:150 is_page to is_single

    hook-functions.php
    line:28 is_page to is_single

    And it seems to work

  7. sushil.koli
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi I have solved this problem.

    Go to the Theme My Login Settings in dashboard.

    Then Click on General and then Click on Modules.

    Then Disabled the following modules by Unchecked them:

    1. Custom E-mail
    2. Custom Passwords
    3. Security

    And then check again all error will be remove.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic