WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme My Login
[resolved] Custom email not working (16 posts)

  1. sureshadorn
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    The custom email formats works perfect for forgot password, approval etc.

    But welcome mail to user and admin notification is not working.

    Can you please help?

    http://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/

  2. sureshadorn
    Member
    Posted 2 years ago #

    And i didn't installed anyother plugin other than this.

  3. JackDavidson
    Member
    Posted 2 years ago #

    Im also having the same issue - forgotten password custom email works fine, new user notification doesn't.

  4. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Which TML modules are being used?

  5. godlovzcf
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am having the same issue but it is really not the "welcome" email it is email activation email that I need to change...any ideas on how to get that changed?

  6. JackDavidson
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ive got the following TML modules enabled:

    Custom E-mail
    Custom Passwords
    Custom Redirection
    Custom User Links

  7. JackDavidson
    Member
    Posted 2 years ago #

    Jeff, do you need anymore info on this problem? I've tested on a clean multisite install with no other plugins installed.

    Also tried with just the Custom Email module enabled and the following modules enabled -
    Custom E-mail
    Custom Passwords
    Custom Redirection
    Custom User Links

  8. JackDavidson
    Member
    Posted 2 years ago #

    Still having this issue, even with a clean multisite and TML being the only plugin installed.

    Do you any more info to help troubleshoot this?

    Thanks

  9. sureshadorn
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi JackDavidson and godlovzcf

    Can i know that you have enabled any user moderation?

    Thanks
    Suresh

  10. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Are all of you using multisite?

  11. JackDavidson
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yep, Im using multisite. I may have a chance to test on a clean singlesite installation tomorrow.

  12. JackDavidson
    Member
    Posted 2 years ago #

    ok tested again with a clean wordpress single site installation with the following modules enabled:
    Custom E-mail
    Custom Passwords
    Custom Redirection
    Custom User Links

    Custom emails work fine

    Then I enabled multisite and custom emails don't work.

    (sureshadorn, I'm not using any type of user moderation on any of these sites)

  13. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    This is because the e-mails are customizable via the network admin screen.

  14. JackDavidson
    Member
    Posted 2 years ago #

    So does this mean that TML custom emails will not work with multisite enabled?

  15. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    It means that the welcome email will not.

  16. Eric Wijaya
    Member
    Posted 1 year ago #

    Does anyone solve this problem? My custom registration email works fine until i install custom password module.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic