WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme My Login
[resolved] Blank Page at Registration (9 posts)

  1. chp2009
    Member
    Posted 3 years ago #

    I registered a test account and when I submitted the registration the page turned blank.

  2. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Which TML version? Any other plugins active?

  3. stonecoldcnc
    Member
    Posted 3 years ago #

    clicking on "register" in the widget opens the standard WP login page but it shows the following error between captcha and the register button:

    Warning: Parameter 1 to Theme_My_Login_Custom_Passwords::password_fields() expected to be a reference, value given in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\plugin.php on line 395
    A password will be e-mailed to you.

    Using WP3.0 and TML Version 6.0-beta1

  4. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Why would you not start your own post?

  5. stonecoldcnc
    Member
    Posted 3 years ago #

    Sorry, I was going to start my own post but in between copy and paste I must have opened the wrong tab in my browser to paste the error code.

  6. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Are you using a custom login template?

  7. Priest
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am having the same issue both with v5.1.5 & 6.0 Beta 1 (testing both). When I click Register and it goes to http://domain.com/login/?action=register the page is completely blank. However, Log In & Lost Password is working correctly.

    EDIT: I've since discovered that the plugin "Login with Ajax" is causing my problem. However, I have not yet figured out a solution.

  8. traveller23
    Member
    Posted 3 years ago #

  9. Priest
    Member
    Posted 3 years ago #

    Traveller23, do you happen to have the latest version of "Login with Ajax" plugin installed?

    I was having the same exact problem as you, and was able to determine that it's caused by the new 3.0b version of Login with Ajax. It somehow breaks Theme My Login.

    I had to go back to Login with Ajax v2.22 in order to get them both to work together again.

    Also, on your page when you click "Registrieren" it pops up. What are you using for that?

    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic