WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

The Piecemaker 2
Not working at all. Shows the code instead of the Piecemaker (5 posts)

  1. Captain_Aizen
    Member
    Posted 3 years ago #

    It's just not working for me at all. I followed all the instructions. I installed the plugin, activated it, made 2 pieacemakers of different sizes, inserted the slide pictures I wanted and saved. but when I enter the code: [Piecemaker id='1'/] or [Piecemaker id='2'/] into a post or page, it just shows "[Piecemaker id='1'/]" instead of the actual graphic. I am very disappointed in this, I don't see how I could have messed up on something so simple. Please help.

    http://wordpress.org/extend/plugins/the-piecemaker-image-rotator/

  2. Captain_Aizen
    Member
    Posted 3 years ago #

    WOW, i figured the problem out. It's the uppercase 'P' in piecemaker, change it to lower case 'p'. The official instructions should REALLY change that, it's probably giving a lot of people trouble...

    [Piecemaker id='1'/] WRONG!

    [piecemaker id='1'/] RIGHT!

  3. rickramalho
    Member
    Posted 3 years ago #

    Well done. But I have a different issue. Can't upload any image, actualy the images go for the server but don't appear on assets.

  4. gojak
    Member
    Posted 3 years ago #

    Can't upload any image, actualy the images go for the server but don't appear on assets.

    I have the same problem. Reinstalling doesn't help... I tried to change permissions but the problem is the same. Images are uploaded as "httpd" owner (Apache?)when using Piecemaker uploader. I have tried ftp upload and changing all files and permissions via ftp but there are no results.

  5. gojak
    Member
    Posted 3 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic