WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: The Events Calendar] Grid View Fix (7 posts)

  1. shaunsational
    Member
    Posted 4 years ago #

    i found a workaround by editing the main class file (the-events-calendar.php in the base plugin directory).

    edit the lines as following:
    2375: //$this->date = str_replace( substr( $date, 8 ), '01', $date );
    2376: $this->date = $date; //<--insert this

    it will break in a future update if the devs dont fix the date method, but it works for now :)

    http://wordpress.org/extend/plugins/the-events-calendar/

  2. mgreis
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks! That workaround worked for me as well. However, my the-events-calendar.php file has only 2129 lines. The code you changed appears on line 1188 in the file on my system. I have version 1.5.5 of the plugin.

    I hope the developers can incorporate a proper fix into the code - and that this one continues to work!

  3. websherpa
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm sorry for being obtuse, but what does this fix on the grid view again? Thx.

  4. Greg Dyer
    Member
    Posted 4 years ago #

    Awesome...back in business!
    THX! shaunsational

    websherpa - this fixes events not showing in calendar...but they display in the list view.
    Greg

  5. mgreis
    Member
    Posted 4 years ago #

    Websherpa,

    What happened to me (and apparently to a number of others) was that no events appears on the grid view when you selected it. You could see the events in the list view or if you selected a specific month explicitly (even the current month), but they didn't appear when the application simply called for the current month's grid view. Oddly, the problem simply appeared one day. The fact that it happened to a number of people at once but apparently not to everyone leads me to believe that it is a quirk based on the level of some underlying code - perhaps the PHP version?

  6. websherpa
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thank you, yes, I thought that's what you might be referring to (since a number of us have been struggling with that issue, but I beleive that when I tried htis fix it still didn't work for me. But I will try again.

    Any details what it's doing so that I can look deeper into the code for a solution?

    Thank you!

  7. justinendler
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi All,

    I think this issue may be dealt with in this post:
    http://wordpress.org/support/topic/371084

    Let me know if this is a separate issue. Thanks.

    Justin

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic