WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: The Events Calendar] Dates disapear when I hover over theme menu (6 posts)

  1. warrendistler
    Member
    Posted 4 years ago #

    OK, I have my events going into the calendar display page and the events show up in the date boxes as expected. Then if I were track my mouse (without clicking) over any of my theme menu links at the top of the page, the event title names displayed in the calendar days disappears! If I refresh the page they come back???

    Go check it out
    http://glendale.disrectrouter.com/fastesev

    Then click "View all Events in the events widget upper right!

    Help me!!!

    Thanks

  2. warrendistler
    Member
    Posted 4 years ago #

    sorry forgot the ~

    http://glendale.directrouter.com/~fastesev

    is the correct link...

  3. Shane Pearlman
    Modern Tribe
    Posted 4 years ago #

    Just tried the link you sent few different browsers and don't see the problem you are reporting. Maybe take a jing video and include the link?

  4. warrendistler
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks Shane for getting back to me so quickly. As per your request here is a link to a net video of the problem. I have also discovered that the problem only occurs in EI Browser. I'm using 7. It is fine in Firefox.

    http://www.webpuppies.net/calendar_problem/calendar_problem.html

  5. warrendistler
    Member
    Posted 4 years ago #

    I took the time to capture the Camtasia video you asked for. Have you had a chance to review that? My client is wishing to "Go Live" Monday" and I can't without a working Events Calendar. Please see what you can suggest in my case. I appreciate it.

  6. Shane Pearlman
    Modern Tribe
    Posted 4 years ago #

    Sorry Warren, I have been on business travel since friday and get home wed. While I am doing my best to keep up with the forum, I won't be able to look at anything all that quick.

    As it is an IE issue, and has not been reported elsewhere I would posit that it is likely a theme bug.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic