WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Taxonomy Images II
ciii_category_archive_image not working (7 posts)

  1. bento
    Member
    Posted 2 years ago #

    +++ posting this again, since the other thread is set to resolved (although it`s not)+++

    I still have the same problem with version 1.3.3.
    The ciii_category_archive_image does not show up, only a broken image. It outputs this incomplete image tag "<img src="" alt="Articles">".

    Any help is greatly appreciated.

    http://wordpress.org/extend/plugins/category-images-ii/

  2. Rastatopoulos
    Member
    Posted 2 years ago #

    Did you try the 1.3.4 development version ? :
    http://downloads.wordpress.org/plugin/category-images-ii.zip

  3. bento
    Member
    Posted 2 years ago #

    I did not try that version, I usually do not work work with unstable development versions.

    Instead I found another plugins which does the same, but works like a charm:
    http://wordpress.mfields.org/plugins/taxonomy-images/

  4. qualitydrivenapproach
    Member
    Posted 2 years ago #

    There is a bug in the code that is supposed to show the images - after corrections it works for me. Broken code is
    <?php ciii_term_images( 'post_tag', category_ids=37,27' ); ?>

    The thing that works form me is
    <?php ciii_term_images( 'post_tag', 'term_ids=37,27' ); ?>

    Where post_tag is the taxonomy name.

    The plugin is working just fine but let's just say it has not been properly explained in the short tutorial provided. Anyways I'am giving it a big thumbs up cause it helped me a lot :)

  5. timichango
    Member
    Posted 2 years ago #

    ARGH. Yes—the above post hits the nail on the head: the documentation is incorrect, and the "term_ids=37,27" syntax isn't mentioned at all (the examples erroneously use "category_ids=etc...".

    This had be bashing my head against a wall for hours.

    Helpful plugin, but... I'm clearly not the fist person to wind up with a sore head due to this...

    p.s. Thanks for figuring this out!

  6. bhj
    Member
    Posted 2 years ago #

    Changing the category_ids to term_ids worked for me too.
    Thanks qualitydrivenapproach for figuring this out
    I can't believe they haven't updated the documentation, I spent a lot of time trying with the category_ids and thinking I was doing something wrong in my loop.

    Thanks

  7. yikamz
    Member
    Posted 2 years ago #

    how about displaying ALL term image? like term list :3

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic