WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Tabbed Login Widget
[resolved] Widget out of alignment (6 posts)

  1. chickster25
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    I really like this widget but for some reason it does not seem to line up with the boxes on the widget menu?

    Please can you suggest how I can fix this as I would like to keep this widget if possible?

    my website is http://www.redooce.com

    http://wordpress.org/extend/plugins/tabbed-login/

  2. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 1 year ago #

    try and add this to style.css of your theme:

    #login-register-password:after{content:'.';clear:both;display:block;visibility:hidden;}
  3. chickster25
    Member
    Posted 1 year ago #

    yes, that has moved it into the widget box, thank you very much :D

  4. chickster25
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi, does the widget use its own css for margins or the theme one as the widget box looks too big for the overlayed boxes?

  5. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 1 year ago #

    yes;

    /wp-content/plugins/tabbed-login/css/tabbed-login.css

    the bottom margin of 20px is partly responsible for the large space:

    .tab_container_login{
    	background: rgba(255, 255, 255, 0.9);
    	position: relative;
    	margin: 0 0 20px 0;
    	border: 1px solid #E7E9F6;
    	-webkit-border-bottom-left-radius: 10px;
    	...

    for those fundamental formatting problems, try working with a tool such as Firebug or an equivalent other browser tool to figure out where the formatting comes from, and which styles to edit.

  6. Engin57
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I just installed this plugin. I have similar problems like some other users:
    In my theme this widget is pushing the footer to the left side suggesting that it is too bright for my theme on the sidebar. When I move the widget to the Footer 1 section (I have 3 footer sections) it works however I would like to display this login on my side bar.
    My web site currently is on maintenance mode.
    I tried to change some values but no luck! Which line in .css folder would be responsible for this and would be worthy to try some different values?
    Thanks for your help

    Engin

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.