WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

TAB SLIDE
[resolved] Convert page to tab? (15 posts)

  1. Kinney21
    Member
    Posted 2 years ago #

    How do I actually convert a WordPress page to this tab? Or do I need to create my own page? How do I get the tab to appear on the site?

    http://wordpress.org/extend/plugins/tab-slide/

  2. zoranc
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The tab should appear on the left hand side as soon as you activate the plugin.
    Once activated Tab Slide settings should appear in your Dashboard and there you can set which page you want loaded in the tab slide. You can use one of the predetermined templates to load a post, widget area, form, or point it to your own page.

    I just updated to version 1.2 which makes dealing with templates a lot simpler AND you have the ability to exclude pages that you don't want the tab to appear on ...hope this helps

  3. goranrad@gmail.com
    Member
    Posted 2 years ago #

    Like your plugin it's so useful, it works nice but there is no content in it. It doesent mater if i change the theme.

    You can see it on http://motor.fabros.org

    Best regards
    /goran

  4. goranrad@gmail.com
    Member
    Posted 2 years ago #


  5. zoranc
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Go to Plugin->Editor-> Select 'Tab Slide'
    and edit
    'tab-slide/templates/Widget.php'

    try changing the

    <?php require_once("../../../../wp-blog-header.php"); ?>

    to

    <?php require_once("../../../../wp-load.php"); ?>

    if it works you can do it for all the other templates

    let me know if this worked out

  6. goranrad@gmail.com
    Member
    Posted 2 years ago #

    Works like a charm, big thanks!

    hvala brate
    /goran

  7. Kinney21
    Member
    Posted 2 years ago #

    The tab is appearing, but the content only loads on the homepage. On the rest of the pages, there is a tab that opens, but there is no content within. Please help!

    http://www.thinkmoxie.com/moxie_newsite/

  8. Kinney21
    Member
    Posted 2 years ago #

    The content not loading on the other pages (besides the homepage) has something to do with Permalink settings. If I use the default, it works. If I use a custom setting, it doesn't. I don't like to use the default (with the ?p=123) as it makes referencing pages much more difficult. Any thoughts to fix this?

  9. magnus.mar
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same problem as Kinney21. Would appreciate it highly if you have a work around it.

  10. zoranc
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Ok there is a simple workaround with this issue:

    Go to Tab Slide settings page and first select which template you would like to use(eg Picture) and then select the custom template(it should have the link as follows now: wp-content/plugins/tab-slide/templates/Picture.php)

    edit the link to include the full path ie:
    http://www.yoursite.com/wp-content/plugins/tab-slide/templates/Picture.php

    Save
    check if it works :)
    (I will include a fix for this in the upcoming update...thanks for letting me know and narrowing down the issue for me Kinney...)

    Please rate the plugin if you find these things helpful :)

  11. magnus.mar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Worked like a charm!

    Thank you sir!

  12. Kinney21
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you Zoranc, that worked!

    (and you're welcome :) )

  13. zoranc
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @Kinney21 check out the new version (Tab Slide v1.3) ...it has this issue resolved

  14. Kinney21
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have noticed that when it pulls the content for a certain post, it doesn't include any of the <p> tags (but it will include other tags like <h1>, <h2> and < a > tags). It looks like WordPress will add the <p> tags back in when displaying the page content as a page or post. How do I add the <p> tags back into the content when displaying the info in the tab?

  15. Kinney21
    Member
    Posted 2 years ago #

    I may have found the solution, though I'm not sure if it messes up anything else:

    Use the wpautop() function.
    http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wpautop

    So in post.php, change:
    $content = $my_post['post_content'];
    to
    $content = wpautop($my_post['post_content']);

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags