WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

SyntaxHighlighter Evolved
V3.00 Breaks a TON of stuff! (10 posts)

  1. Urda
    Member
    Posted 3 years ago #

    The latest version of the Syntax highlighter (when using v3.x) breaks a ton of my source code.

    Here is the plugin running in v3.x mode (broke):

    http://i.imgur.com/Q9wEQ.png

    Here is the plugin running in v2.x mode (prefect, works FANTASTIC):

    http://i.imgur.com/rZXuR.png

    Here is the source page, currently running v2.x:

    http://www.peter-urda.com/2010/11/debugging-with-conditionals

    Can we get this fixed? This is crazy that it just ignored the formatting of my code! Note to others, you may want to flip back to v2.x until these early issues are resolved.

  2. Alex Mills (Viper007Bond)
    Moderator
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Can we get this fixed? This is crazy that it just ignored the formatting of my code!

    Your theme is at fault. I modified the v2.x CSS to be more resilient against themes causing these types of issues, but forgot to add these protections to the v3.x CSS.

    Note to others, you may want to flip back to v2.x until these early issues are resolved.

    http://www.viper007bond.com/2010/11/15/syntaxhighlighter-v3-1-0-released-features-old-style-script-option/

  3. Urda
    Member
    Posted 3 years ago #

    Your theme is at fault. I modified the v2.x CSS to be more resilient against themes causing these types of issues, but forgot to add these protections to the v3.x CSS.

    So if you forgot to add these protections, will they be re-added? I'm not sure what exactly is wrong in my theme (would you mind giving me a pointer) and if you forgot to add protections that implies to me that it needs to be corrected.

  4. Alex Mills (Viper007Bond)
    Moderator
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    So if you forgot to add these protections, will they be re-added?

    Yep.

    I'm not sure what exactly is wrong in my theme (would you mind giving me a pointer) and if you forgot to add protections that implies to me that it needs to be corrected.

    Go into your style.css and remove the code { ... } stuff. Specifically it's the display: block that's breaking it.

  5. Urda
    Member
    Posted 3 years ago #

    Well I'll be more than happy to screw with my code css then. Are the fixes live? If not ETA?

  6. Alex Mills (Viper007Bond)
    Moderator
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    No, it'll be fixed in v3.1.1 and I've been busy.

  7. Urda
    Member
    Posted 3 years ago #

    No, it'll be fixed in v3.1.1 and I've been busy.

    No sweat. I'll wait for 3.1.1, and give V3.0 a try again. I'll also review my style code for my theme in regards to code blocks when this occurs.

    Thank you for you contributions and keep up the great work :)

  8. Alex Mills (Viper007Bond)
    Moderator
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    3.1.1 released. :)

  9. Urda
    Member
    Posted 3 years ago #

    Alex wonderful update! It works PERFECTLY with my home-grown theme! I have moved up to V3 now :)

    Now if I may pick your brain just a bit more...

    • Is there a place to formally file feature/bug requests for your plugin? A source repo somewhere?
    • You got a tip jar somewhere :P
  10. Alex Mills (Viper007Bond)
    Moderator
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    There's a Trac for all plugins hosted on WordPress.org, but I never check it. The best place is these forums. :)

    http://wordpress.org/tags/syntaxhighlighter?forum_id=10#postform

    As for a tip jar, send them to Alex G instead. He did the real hard work. :)

    http://alexgorbatchev.com/SyntaxHighlighter/donate.html

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic