WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Subscribe2
[resolved] Can't preview or send email-get "Are you sure?" message (6 posts)

  1. jwterrill
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is a new install-my first self hosted WP blog. Here is the URL:
    http://www.jwterrill.com/wp
    When I try to preview or send an email message I get this message:

    "Are you sure you want to do this?" against an all white background-no buttons, nothing. Just this message. I'm not sure how to begin to troubleshoot. Can you please assist?

    -David

    http://wordpress.org/extend/plugins/subscribe2/

  2. jwterrill
    Member
    Posted 1 year ago #

    Found the fix in another post. THANKS FOR A GREAT PLUG IN!

  3. mattyrob
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @jwterrill,

    Glad you already found the fix, it's fixed for the next version too.

  4. Arthur Klein
    Member
    Posted 1 year ago #

    where is this fix?

  5. mattyrob
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @pursuitofhappinessyoga,

    The fix is detailed in this thread.

  6. Arthur Klein
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry for all the posts i wasnt sure which ones were still active...

    i made those fixes a few weeks ago in the email.php file the "." "," and everything was working fine. Then yesterday when i made a post it didn't generate the post email to all for the first time since the fix. All plugins are the same only diff is WP 3.4. I also did a test email and it worked fine...

    Does Subscribe2 have any issues with s2member on posts that are different member levels?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.