WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Strictly Auto Tags
[resolved] fails on re-tag with 404 page not found (2 posts)

  1. ZeroAmps
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey, I was doing a re-tag for post with no tags.

    Seems some post were tagged but stopped with 404 page not found - don't know how many were tagged.

    http://wordpress.org/extend/plugins/strictly-autotags/

  2. Strictly Software
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    You will need to give me more than a 404 error code as that means nothing apart from the page was not found which obviously doesn't make sense as the admin page posts to itself.

    There shouldn't be a 404 error unless you somehow submitted the page to a non existent page.

    Are you sure it wasn't a 500 server error? OR maybe a timeout error - which might happen if you have a large number of posts/tags and you haven't set your server up to handle long page load times.

    I do change the PHP code to have a timeout of "unlimited" with

    set_time_limit(0);

    But if your webserver has been set to time out after 30 seconds then it won't matter what the code does as I have found out before. So you might need to change your webserver settings to allow for unlimited page load times during any re-tagging process (and then change it back afterwards) as its not advisable to leave it like that.

    That is the only thing I can think of unless you give me a proper error message which would only happen with a 500 status code not 404.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic