WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Stop Spammers
[Plugin: Stop Spammer Registrations Plugin] "Undefined index" -- Error message from WP_DEB (7 posts)

  1. Clifford Paulick
    Member
    Posted 2 years ago #

    Notice: Undefined index: SCRIPT_URI in /wp-content/plugins/stop-spammer-registrations-plugin/stop-spammer-registrations.php on line 111

    Not sure what that means, but it looked like a problem.

    http://wordpress.org/extend/plugins/stop-spammer-registrations-plugin/

  2. kpgraham
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    SCRIPT_URI it turns out does not work on some hosts. It should work all the time on apache, but may not work on other web server software.

    I will have a workaround for it in a little bit.

    Thanks for finding this.

    Keith

  3. kpgraham
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    If you can edit line 111 and change the word SCRIPT_URI to REQUEST_URI it should work just fine.

    I am making a change to the next version that will fix this so it I cans still use the script uri without exploding. REQUEST_URI should be the same thing, but it includes the question mark and any "GET" parameters after the file name. SCRIPT_URI would be very useful if I could trust it.

    I am very sorry for the inconvenience.

    Thanks,

    Keith

  4. Clifford Paulick
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have WP Engine, if that helps you.

    Not a huge deal. CAPTCHAs and manual user registration moderation (i.e. pending status) has been the only fool-proof, manageable, trustworthy way to do that anyways. This plugin is not mission-critical for me, but I hope my support ticket helps you and your other users.

    Thank you for your efforts.

  5. kpgraham
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I have fixed the issue in the next release and the beta test at http://www.blogseye.com/beta-test.php.

    I would appreciate it if you could download the beta version and see if it works on the "WP Engine" server, if you have a minute or two.

    Thanks,

    Keith

  6. Clifford Paulick
    Member
    Posted 2 years ago #

    Looks good so far. Browsed a few pages and didn't see any notices with WP_DEBUG on.

  7. kpgraham
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks,

    It's tough to test stuff in production. I appreciate it.

    Keith

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.