WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Sponsors Slideshow Widget] Not working on frontpage! But other pages works fine! (3 posts)

  1. Romeon
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello.

    This is really making me dizzy. Together with ARRAS theme, this plugin is not functionion properly. If you visit my site http://valparna.hundbloggen.com you will see. It's not correctly aligned. However, if you click any category or any other page, it's working properly.

    So i tried to activate a static page, the one that was working. But same thing goes there. It aligned inproperly for some reason. I tried adding divs, formatting. Nothing seems to help. It's as if it wont work if it's in the root url, but if you click any other page. it works.

    (and remember, i tried to use a fresh copy of arras, with a fresh wordpress, still the same. Even if you chose the about page as static frontpage, it still displays this error, until you click to another page)

    Help appreciated.

    http://wordpress.org/extend/plugins/sponsors-slideshow-widget/

  2. Romeon
    Member
    Posted 4 years ago #

    Anyone must be experiencing the same problem? :S

  3. grelle
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having this problem link

    I've been unable to figure it out, it only appears on the frontpage no matter if I have my global setting to show your posts or a static page.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic