WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Sponsors Carousel
Carousel vertical and no scrolling (12 posts)

  1. virtugrids
    Member
    Posted 1 year ago #

    Im having an issue getting the carousel to work. When I add images and a link in the caption the carousel shows on the page vertical and just images as links.

    Can anyone offer any assistance?

    http://wordpress.org/extend/plugins/sponsors-carousel/

  2. virtugrids
    Member
    Posted 1 year ago #

    Is there any support for this plugin?

  3. kryvulena
    Member
    Posted 1 year ago #

    I noticed it works for me is I use <?php echo sponsors_carousel(); ?> in templates. [sponsors_carousel] for posts/pages doesn't work at all.

  4. rsimonsen
    Member
    Posted 1 year ago #

    I got the exact same problem as virtugrids. My three images are just listed vertically. No fading, no changing images, nothing but three static images with their own URL's.

    Can anyone please help us?

  5. crookesa
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm getting the same problem now on WordPress 3.5.1 with 2.0.2 of sponsors carousel. Any fixes? Have tried it in Chrome, Safari and Firefox.

  6. rsimonsen
    Member
    Posted 1 year ago #

    It has been a while since I worked with this plugin, but I got it to work on a test site:
    http://ifn.blansen.dk/
    (look right sidebar bottom)

  7. crookesa
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yeah I have it on the site but it won't display properly or start to turn. Not sure what's wrong with it.
    I know I had to change the code on it to get the add images button to display so maybe there's more code that's outdated?

  8. rsimonsen
    Member
    Posted 1 year ago #

    It's been a while since I had to do with it so I can't say. :/

  9. crookesa
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've tried the inpage code instead and get the same problem of the images stacking.
    Here's the code that's generated by the php statement.

    <div class="bannerad">
    	<!-- Begin Sponsors Carousel --><ul id="mycarousel353304254" class="jcarousel-skin-tango"><li><a target="_blank" id="item" href="" class="jcarousel-item"><img width="75" height="75" src="http://eccdublin2013.com/wp-content/uploads/2013/03/Penthouse-Logo-120x120.jpg" class="attachment-125x75" alt="Penthouse Casino & Card Club" title=""></a></li>
    <li><a target="_blank" id="item" href="" class="jcarousel-item"><img width="75" height="75" src="http://eccdublin2013.com/wp-content/uploads/2013/03/asl_800pix-150x150.jpg" class="attachment-125x75" alt="ASL Aviation Group" title=""></a></li>
    </ul>
    <script type="text/javascript">
     	jQuery(document).ready(function() {jQuery('#mycarousel353304254').jcarousel({
     			scroll: 2
     			,animation: medium
     			,wrap: 'circular'
     			 ,auto: 6
     		});
     	});
     	</script>
    		<br style="clear: both;">
    	<!-- End Sponsors Carousel -->
    &nbsp;
    	</div>

    here is the screenshot of the carousel also http://imageshack.us/photo/my-images/42/screenshot20130416at110.png/

  10. rsimonsen
    Member
    Posted 12 months ago #

    Take a look at my source code and see if it helps.

    I can tell you my backend settings (values from top):
    slow
    No, hide image titles
    1
    Medium
    New Window or tab
    *no value*
    *no value*

    Here's my CSS:

    .jcarousel-container {
        -moz-border-radius: 10px;
        background: #F0F6F9;
        border: 1px solid #346F97;
        width: 245px;
        padding: 20px 40px;
    }
    
    .jcarousel-clip {
        width:  245px;
        height: 75px;
    }
    
    .jcarousel-list {
        width:  255px;
        height: 75px;
    }
    
    .jcarousel-list li {
        width: 75px;
        height: 75px;
        margin-right: 10px;
    }
    
    .jcarousel-item-placeholder {
        background: #fff url(jcarousel_loading.gif) 50% 50% no-repeat;
    }

    Hope that helps - otherwise please ask more directly to what you want to know.

    Good luck.

  11. crookesa
    Member
    Posted 12 months ago #

    Thanks I got it working but I think it was the fact that one of the fields have an incorrect/empty value but still let me save it.
    Once I messed about with it in the plugin settings I started working!

    Should be some error inputting done on the fields.

  12. AODD
    Member
    Posted 9 months ago #

    I seem to be having the same problem what is the fix?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.