WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Social PopUP
[resolved] Not working on 3.4.2 Multisite install (16 posts)

  1. Norman C Hoffmann
    Member
    Posted 1 year ago #

  2. Damian
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Did you tried disabling plugins to see why is not working? It probably a conflict with some other library. If you wish , activate it and then let me know in this post so i can check the errors.

    Thanks!

  3. George7a
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem. Here is my site:
    http://www.technologyvideos.net/

    Can you tell which plugin is making the conflict and why?

  4. Damian
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I found some conflicts with other facebook plugins and minify plugins. Are you running any of those?
    I will release and update probably later today htat maybe fix your problem

  5. George7a
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for your reply

    I have the addthis plugin in the sub pages.
    I also have the tweeter & facebook like boxes.

    In the header I only saw this line that is related to facebook:
    <script type='text/javascript' src='http://connect.facebook.net/en_US/all.js?ver=3.4.2#xfbml=1'></script>

  6. Damian
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    try disabling those plugin one by one to see if they are affecting it

  7. George7a
    Member
    Posted 1 year ago #

    Since some plugins are only in the main/sub pages. I have tried to disable the common one, that are in the footer, on both pages and it still did not work.

    I have also disabled the twitter box on the main page, it also did not work after it.

  8. Damian
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Can you give me your email so i send a modificate version of the plugin?

  9. George7a
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks a lot!
    My email is the same as my username , (at) gmail .com :)

  10. Damian
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ok still not working give me some more time to investigate further

  11. Damian
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    George in you site is loading jQuery JavaScript Library v1.3.2, try to remove it

  12. Damian
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Your video library plugin seems to be the problems, its loading old jquery, and also i see mootools 404 errors that the same plugin tries to load

  13. George7a
    Member
    Posted 1 year ago #

    I see.. I have removed the 1.3.2 (the slider stopped working) and still the popup did not appear!

  14. Johanhorak
    Member
    Posted 1 year ago #

    It's working on my multi site ;-)

  15. Damian
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks Johan

  16. pingu998
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I have the same problem social popup is not appear on my site, but its appear on my subdomain.
    http://www.motivaldmagad.hu/
    Could you help me?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.