WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Social Media Widget
Icon animation and alignment malfunction (2 posts)

  1. cgtod
    Member
    Posted 3 years ago #

    First of all, I want to say that I really love this plugin. It's simple, easy to use, and does exactly what I need.

    That said, I have a pretty strange issue.

    Right now, I'm using 3 default icons (Facebook, Twitter, RSS), set at 32x32, center alignment, combo animation. It looks and works exactly as I'd expect....

    BUT the weird thing is, when I DE-activate another plugin (WP-Polls, which I'm not currently using), the icons align left instead of center, the padding btwn the icons disappears, and there is no animation.

    I'm at the low end of intermediate when it comes to CSS. When I checked the icons in Firebug (with WP-Polls DE-activated), the SMW stylesheet didn't look like it was being applied.

    I've seen plugins not play nicely together, but I've never run into 1 plugin breaking when another plugin is DE-activated. I know the simplest fix is to just leave the other plugin active (which I'm doing for now), but it's bloating my site and slowing down the page load, so I'd like to find a solution, and I assume you'd want to plugin to work properly on its own.

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/social-media-widget/

  2. brianfreytag
    Member
    Posted 3 years ago #

    This is quite weird.

    Can you please post this information on my support forums? That way it'll be easier for me to track progress.

    http://forums.precisionwebdev.com

    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic