WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Social Login
[resolved] Icons not appearing, but all appears to have been installed correctly (4 posts)

  1. Andrew Laws
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have used the Social Plugin before very successfully, but I'm having trouble with a new installation at PunkNews.co.uk

    I have installed and configured the plugin and set up the social network APIs (very cool system btw) but when I place the widget where I want it (below the standard WordPress login) no icons appear. I'm using the standard BuddyPress theme, and this site is set up almost identically to the one that Social Login works well on. I have compared the way I have set up both sites and can't spot any differences.

    Here's the core I see in the widget when using FireBug to look at it:

    <div id="oa_social_login-2" class="widget widget_oa_social_login">
    <h3 class="widgettitle">Log in with:</h3>
    <div class="oneall_social_login">
    <div id="oneall_social_login_providers_6112942" class="oneall_social_login_providers"></div>
    <script type="text/javascript">
    </div>
    </div>

    http://wordpress.org/extend/plugins/oa-social-login/

  2. Claude
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Lawsie,

    you only whitelisted the domain punknews.co.uk.
    On wwww.punknews.co.uk (note the www) the buttons did not appear because of the security settings.

    I have now added *.punknews.co.uk to your domains. It should work now.

    Regards,

  3. Andrew Laws
    Member
    Posted 2 years ago #

    Oops! I misread that part of the process as 'you only need to enter the root, we'll assume the wildcard'.

    Thanks for fixing it, this really is a fantastic plugin.

  4. VeniaminMilevski
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Claude,

    Many thanks for the great plug-in!

    I have similar problem, but not on login-screen (there I see buttons), but on comment screen. I have set "Yes, show the social network buttons" in Comment Settings (The buttons will be displayed below the "You must be logged in to leave a comment" notice), but I do not see them.

    My site is http://www.travelmangosteen.com. Any ideas or help would be highly appreciated!

    Best Regards,
    Veniamin

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic