WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Social
Comments don't fit into the content area (5 posts)

  1. Hannes
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi

    I have Social running on a couple of blogs and it seems that there is a CSS issue with how the comments are displayed (in Chrome). The comments "flow" outside the content area.

    I edited the CSS (through Developers Tools in Chrome) and I think I made it work. I edited "#social .social-comment-body" and took out the "width: 100%;" part.

    Examples here (until I implement a permanent fix):
    http://blog.tempoplugin.com/2012/how-do-people-spend-their-time-at-work-infographic/
    http://www.officialstation.com/kvikmyndir

    Screenshots:
    https://dl.dropbox.com/u/162252/temp/tempo-social-comments-bug.png
    https://dl.dropbox.com/u/162252/temp/officialstation-social-comments-bug.png

    It would be great if you could fix this in your next update :)

    Thanks,
    Hannes

    http://wordpress.org/extend/plugins/social/

  2. digilotta
    Member
    Posted 2 years ago #

    Found out there is a bug in comments.css

    Got to line 511 where you will find

    #social .social-comment-body {
    	font-size: 14px;
    	line-height: 18px;
    	overflow: hidden;
             /**
    	 * @workaround Prevent ugly overflow issues in IE6
    	 * @valid yes
    	 * @affected IE6
    	 */
             width: 100%;
    }

    Nice try to tell IE6 to be a good boy ... but newer browsers don't like this. Change the lines as follows:

    #social .social-comment-body {
    	font-size: 14px;
    	line-height: 18px;
    	overflow: hidden;
    }
    * html #social .social-comment-body {	/**
    	 * @workaround Prevent ugly overflow issues in IE6
    	 * @valid yes
    	 * @affected IE6
    	 */
    width: 100%;
    }

    This will force only IE6 to use the width-attribute.

    Hope it helps.

  3. Sapphire
    Member
    Posted 1 year ago #

    Brilliant fix, thank you!

    Just in case anyone else was confused because of the way the code broke into two boxes, you are just replacing what's in the first box with the entire content of the two boxes below.

    Thanks again!

  4. Hannes
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the fix digilotta :)

  5. Leju
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I encountered the same issue as Hannes and I fixed the problem with the solution provided by Digilotta. Thanks very much.
    However, I have another problem with the icons for the Avatars
    Please take a look on this screenshot:
    http://dl.dropbox.com/u/83528520/icons_issues.png

    Do you know a way to fix this issues?

    Thank you very much for your time.

    Julien

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic