WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Sociable
[resolved] Icons no longer display after 4.3.3 update (16 posts)

  1. Zason
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://www.interfaithtexas.org

    The icons do not display, I just get bullet points with nothing beside them (there shouldn't be bullet points). I don't receive an error msg on the site, though. I unchecked the icons so the bullet points do not show.

    Be Sociable, Share!





    I have code in the template to display the icons rather than automatic. Neither options work now. It did work previously. It is only set to show up at the bottom of pages and posts.
    <?php if( function_exists( do_sociable() ) ){ do_sociable(); } ?>

    When I deactivate the plugin it causes further display issues with my site, Widgets vanish.

    I also tried the reset option. No resolution.

    http://wordpress.org/extend/plugins/sociable/

  2. AaronC
    Member
    Posted 1 year ago #

    The css file is missing from the latest version. I downgraded to 4.3.0.

  3. fashionbooks
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem too. Any Idea? Meanwhile I reinstall the previous version 4.3.2 which works perfectly.

  4. Zason
    Member
    Posted 1 year ago #

    I no longer have a previous version. :/ Where can I find one?

  5. Mat Lipe
    Member
    Posted 1 year ago #

    You may want to back further then 4.3.2 due to the Malware in version 4.3.2.
    Here is the link to previous versions.

    http://wordpress.org/extend/plugins/sociable/developers/

  6. Zason
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried the 4.3.3.1 update and I still have the same issue. What it did resolve for me was the display issue in the Admin section but had no affect on the public sphere.

    I downgraded to 4.3.0 and it works. Thanks for the link to the previous versions!

    "Z"

  7. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 1 year ago #

    4.3.3.1 is identical to 4.3.2 with only change being the removal of the ad that was serving malware. If 4.3.2 works, 4.3.3.1 should as well.

  8. TalkingWithBees
    Member
    Posted 1 year ago #

    Otto - we still have the same problem, please see Talking With Bees.

  9. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 1 year ago #

    Dangit. For some reason it left out yet another CSS file. I don't know why the SVN repo is behaving this way, but I've added the missing file and bumped to 4.3.3.2.

  10. TalkingWithBees
    Member
    Posted 1 year ago #

    It works now. Thanks.

  11. fashionbooks
    Member
    Posted 1 year ago #

    Zason. I always create a backup of my WPsite via FTP. I reinstalled the old folder taken from the backup.

  12. fashionbooks
    Member
    Posted 1 year ago #

    Guys let me know were the current wersion works. Thanks.

  13. TalkingWithBees
    Member
    Posted 1 year ago #

    It works now.

  14. Zason
    Member
    Posted 1 year ago #

    Appears to work now as well!

    "Z"

  15. Zason
    Member
    Posted 1 year ago #

    Resolved.

  16. Mohd Elfie Nieshaem Juferi
    Member
    Posted 1 year ago #

    The current version is working.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic