WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Smart WYSIWYG Blocks Of Content
Invalid Arguments when going to smartblocks (4 posts)

  1. korax23
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi -
    Been using smartblocks for awhile. All of a sudden when I go to smartblocks - i get a screen that shows a list of"warning invalid arguments"

    Please help!

    I've tried uninstalling smartblocks and reinstalling to no avail

    Please see the screenshot

    http://dl.dropbox.com/u/12447784/smartblocks.png

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/smart-wysiwyg-blocks-of-content/

  2. Coen Jacobs
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hmm, this shouldn't be caused by the Smart Blocks plugin. Can you check by disabling all of your plugins, except for the Smart Blocks plugin and see if the error is still there? If it is not, please give me a list of other plugins that you are using.

  3. korax23
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Coen -
    I found the problem - when I disable the plugin

    "Featured Image Column"

    Smartblocks works fine. And FIC won't work consistently with Smartblocks enabled

    FIC is a 0.1.5 release so it's prolly the culprit.

    Thanks for your super quick response. And I love Smartblocks.

    Ron

  4. Coen Jacobs
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    That other plugin should check if the current post type uses the featured image. Since Smart Blocks doesn't, I can easily say that it's the FIC plugin that is showing you the errors. Thanks for reporting though! :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic