WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

SM Debug Bar
Not always can be toggled on/off on frontpage (2 posts)

  1. JochenT
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    Several times I discovered a problem with Debug Bar switching on/off on the frontpage. On some installations it works fine on other it fails. Switching on/off in the backend seems to work.
    Now I've tested Debug Bar on a resetted clean wp3.3.1 installation and theme TwentyEleven with all other plugins disabled. When I toggle Debug Bar no output field is displayed although it is contained in the HTML page (can be toggled on with Firebug). When toggling fails, the URI is extended with a '#'.
    Original call: http://www.example.com/product-page/
    After toggling fails: http://www.example.com/product-page/#

    Also I found a conflict with the commercial plugin LoopBuddy. The meta boxes on the options page of this plugin could not be expanded/collapsed and the save button disappeared as long as Debug Bar was active. The reason must not be found at Debug Bar, but there may be other plugins which could have the same strange behaviour.

    Jochen

    http://wordpress.org/extend/plugins/sm-debug-bar/

  2. Seth Carstens
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry for not getting back to you sooner, and thanks for letting us know about the issue. Without access to LoopBuddy we can't properly "debug" the issue!

    However, we will look into fixing the hash issue, hadn't noticed that problem on our install but we will do some testing before the next release. There are a few other issues we noticed with some commercial themes that we are also trying to address

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic