WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slideshow
[resolved] Insert Buttons Not Working On Slides List (11 posts)

  1. cailam
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have just installed and activated this plugin. When I click on any of the insert buttons (image, text or video) nothing happens. This means that I cannot insert anything into the slideshow.

    Do you know why this may be happening?

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

  2. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That's very odd, I have only seen that happening to websites with a version of WordPress older than version 3.3. It sounds like the script for these buttons is just not loaded.

    Could you please tell me what browser you use, and if you have any custom themes installed on the admin pages?

  3. cailam
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for coming back to me on this.

    It was due to me using an older version of wordpress - I have updated and slideshow is working fine now.

    I am new to this so thank you.

  4. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That's great to hear.

    Goodluck with your website!

  5. rsanmartin
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi , I have the same problem , When I click on any of the insert buttons (image, text or video) nothing happens.

    My wordpress version is 3.4.2

    I'am using Positive Theme 1.0.7

    Can you help me ?

    Thanks

  6. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    The required scripts for inserting images are loaded in the footer of the admin page. If an admin theme doesn't call do_action('admin_print_footer_scripts'); in the foorer, inserting images will not work.

    Do the insert buttons work when you use the default WordPress TwentyEleven theme, with no other plugins enabled?

    On the other hand, there's a small chance your browser has a problem with the insert button script. Could you please tell me what browser you're on?

    Best regards,
    Stefan

  7. spoonschico
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem.

    I am updated on WordPress to version 3.4.2
    I am using Diarise 1.5.6 with WooFramework 5.4.2

    I have tried to find where the problem is. When I look in the footer.php file, I see the following:

    </div><!-- /#wrapper -->
    
    <?php wp_footer(); ?>
    <?php woo_footer(); ?>
    </body>
    </html>

    I tried taking the <?php woo_footer(): ?> out but that did nothing. I wonder if maybe there is something else that could be wrong? Maybe the calendar integration built in to the theme is causing a problem?

  8. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I've noticed not all admin themes and frameworks have the same support for scripts in the admin footer area.

    I just released version 2.1.9, which should take care of this problem by moving the scripts to the header. Your problem should be fixed when updating to this version.

    Hope that helps!

  9. zu1u
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem and could find that an activated Per Page Widgets plugin causes the buttons not to work. Is there any solution for this when I want to use both plugins?

  10. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    When the Per Page Widgets plugin breaks the admin part of the slideshow plugin, the Per Page Widgets plugin probably throws a JavaScript error that causes the buttons to stop working.

    The fact that the Per Page Widgets plugin breaks the insert buttons of the slideshow plugin also means that it's probably loaded on a page it doesn't need to be loaded on. The authors of the Per Page Widgets plugin could probably solve this issue best.

    I hope you can find a way to make both plugins work on your website.

  11. balba
    Member
    Posted 1 year ago #

    hello guys, I updated my wordpress but the buttons does not work. Do I have to cancel this plug in and reinstall a new one more reliable? thanks for your advices.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.