WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slideshow Gallery
[resolved] slideshow does not appear (21 posts)

  1. mh1562
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I have placed the shortcode for the gallery i created (3 slides) on top of the page content but nothing appears. not even an error
    http://www.sfgmag.com

    -Mosh

    http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-gallery/

  2. Antonie Potgieter
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you for your post.

    Do you have a link to the page specifically where the shortcode was added?

  3. mh1562
    Member
    Posted 1 year ago #

    the link is above on my first message.
    it is on the top of my home page

  4. Antonie Potgieter
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you for your response.

    I meant a specific link to the post/page where it is located at.
    It is not on the home page and I browsed around but can't find it.

    I look forward to your response with a specific link please!

  5. mh1562
    Member
    Posted 1 year ago #

    it is there it's just don't appear

  6. Antonie Potgieter
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hmmmm... where on the home page is it?
    I looked at the HTML source but I don't see HTML for it.

    Did you hardcode it with PHP?
    What code did you use?

    Can I have some more details in order to assist you please?

  7. mh1562
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just placed the shortcode on the top of the page. (content area)
    i can create a new empty post with only this shortcode on it so it will be easier for you to try to figure it out.
    is it going to help?

  8. Antonie Potgieter
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you for your response.

    Found it: http://screencast.com/t/NvvLIITz

    jQuery Lightbox for Native Galleries is using the jQuery object incorrectly. Can you deactivate it temporarily to see if the slideshow loads then?

  9. mh1562
    Member
    Posted 1 year ago #

    Still doesn't work.
    I have removed the shortcode from the home page and paste it into this page here so it will be easier for you to look up the problem.
    Please let me know if I can contact you through email/skype to try resolve it together online.

    Thank you for the effort.

  10. Antonie Potgieter
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yup, please submit a ticket through to us: http://tribulant.com/support/

  11. mh1562
    Member
    Posted 1 year ago #

    Problem Has resolved by plugin developers team. thank you so much!!

  12. Antonie Potgieter
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'm glad to hear that this is resolved!
    Let us know if you need any further assistance please.

  13. mh1562
    Member
    Posted 1 year ago #

    Antonie,

    I have re-activated the lightbox and it is preventing from the slider to work again.
    what would you suggest to do?

  14. Antonie Potgieter
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You mean the "Images in Thickbox Overlay" setting?
    The slideshow is currently running showing though.

  15. mh1562
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using a plugin called "jQuery Lightbox for Native Galleries" which you asked me to deactivate and now after the issue was solved i have re-activated it and it prevents from the slider to load. I have reactivated it for you to see

  16. Antonie Potgieter
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yup that plugin is causing a JS error: http://screencast.com/t/lN6n8nw1C
    It terminates the execution of all other scripts on the page.
    Deactivating it would fix it but best would be to ask their developers/author.

  17. mh1562
    Member
    Posted 1 year ago #

    I replaced the plugin to a new one. work great. thank you again for the support!

  18. vango4life
    Member
    Posted 1 year ago #

    i have the same problem, did anyone fix it????

  19. antonio82
    Member
    Posted 1 year ago #

    then I have a problem with a plugin that manages the slideshow ...
    in explorer here is the error I get:

    Line: 41
    Character: 4
    Code: 0
    Error Message: Unable to get the value of the 'target': Object invalid or undefined
    URL: http://www.generazioneweb.net/wp-con...ery.js?ver=1.0

    How can I fix?

  20. STARfishOZ
    Member
    Posted 1 year ago #

    How did he solved his problem? I have the same problem. No errors, nothing showing up. And it doesn't work only in my custom theme. In other wp default themes it's working just fine. Help pls.

    UPDATE.

    In header.php before </head>
    put <?php wp_head(); ?>
    in footer.php before </body>
    put <?php wp_footer(); ?>

    This made my day! It' working! Ty for great plugin!

  21. mh1562
    Member
    Posted 1 year ago #

    I cant remember exactly what I did but go ahead, submit a ticket Here and you will get help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.