WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slideshow
[resolved] Can't attach images (13 posts)

  1. jwgablog
    Member
    Posted 1 year ago #

    I uploaded several images using Media and they show as unattached. When I click on Attach, slideshow is not an option, just posts and pages.

    http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

  2. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That's correct. From version 2.0.0 on, images aren't attached to slideshows anymore. You can pick from images you have already uploaded, using the 'Insert Image Slide' button in the slides list of your slideshow page. It's actually described in the FAQ: http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/faq/

    The advantage of not attaching images to the slideshow, is that you can use images that have already been uploaded to other posts and show them in your slideshow.

    I hope that helps. Have fun!

  3. jwgablog
    Member
    Posted 1 year ago #

    When I click on the insert image slide button I get no images even though I have many in my media gallery. I don't know how to get to the images.

  4. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I did a little searching, and found that Internet Explorer 8 shows no popup for the image inserter. Are you working on Internet Explorer 8 right now?

    If you're not, could you please tell me what browser you use and which version of WordPress you have?

  5. jwgablog
    Member
    Posted 1 year ago #

    IE 8
    WP 3.1

  6. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for the information. Having at least WordPress 3.3 installed is absolutely necessary in order to show the slideshow in your page and is also required to be able to insert slides into your slideshow.

    I hope you're able to upgrade your WordPress installation.

    Goodluck!

  7. cadzgiz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi! My problem is slightly different.
    When I click on the insert image slide button I see all my media images but not the "insert" button so I can't select any of my images. Any idea how to fix this? Thanks.

  8. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Cadzgiz,

    This is probably a CSS issue that causes the 'insert' button to fall off-screen. I'll have a bug-fix release ready in ten hours from now.

    Thank you for reporting it!

    Best regards,
    Stefan

  9. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Bug-fix version 2.1.2 is now ready for download and will hopefully fix your problem.

    I hope you're able to see the 'insert' buttons now. Otherwise, could you please tell me what browser you're using and what version of WordPress you run?

    I wasn't able to entirely reproduce your problem, so I'm not completely sure if this update will fix it.

  10. cadzgiz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks so much Stefan, it works! I feel I will love this plug in :-)
    Now, if only the image of the pictures would show in the slide show. We can only see the title. I am using the 3.4.2 version of WP with Weaver II version 1.1.3.
    I see there are other posts on the subject, I'll try to read on those and figure it out before I bug you further.
    Thanks again for taking the time.
    Gis

  11. cadzgiz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi again Stefan,

    :-( I couldn't figure it out as the posts seem to refer to an earlier version.
    What am I doing wrong? http://leseclipses.org
    (I've put the dark background now so that you can see better)

  12. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Cadzgiz,

    You most definitly did not do anything wrong, it's just very unlucky you had to come across two bugs right after each other.

    I was able to find what caused your problems, thanks to the link you provided. I have resolved the issue in version 2.1.3.

    Best regards,
    Stefan

  13. cadzgiz
    Member
    Posted 1 year ago #

    WooHoo!! It works! You rock!

    Thanks a whole, whole bunch for being so kind in communication and efficient at solving the problems.
    It's a great plug in!
    I fell I will love it :-)
    Gis

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags