WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slickr Flickr
Photos appear "beneath" site (6 posts)

  1. misengineer
    Member
    Posted 2 years ago #

    Using WP 3.3 and the newest version of slickrflickr. Click on the photos and they appear under the banner:
    http://boggsmountain.net/photo-gallery/

    I've seen this behavior somewhere but can't place it. As far as this site goes, the behavior is completely new and turned up while I was away on vacation, and I'm the only one with admin privileges. I looked at the FAQS and help, and did not find anything similar.

    The only other plugins I use are akismet, shockingly simple favicon, fast secure contact form, google analytics for wordpress, and google calendar events.

    Thanks for any help. When it worked, it was phenomenally easy to get up and running, and once this site is stable, I'll be more than happy to make a small donation.

    Happy New Year!
    Gigi

    http://wordpress.org/extend/plugins/slickr-flickr/

  2. misengineer
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am experimenting with other Flickr plugins, so the original link no longer works. However, I did save a screen shot: http://boggsmountain.net/wp-content/uploads/2011/12/SlickFlickrbooboo.jpg

    Crud. The same thing is happening with other plugins. Must be some kind of viewer setting. Is this a jquery or javascript problem? What I don't understand is how come it worked from the very beginning, but it no longer does.

    Any help is much appreciated.

    Gigi

  3. Russell Jamieson
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    This looks like a lightbox issue - did you set the LightBox option on the Slickr Flickr Admin page to use HighSlide?

  4. misengineer
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes I did. This behavior also happens when I use AFG (Awesome Flickr Gallery) plugin, which also has a HighSlide option.

    I am playing around with previous installations of WP to see if it is the newest version that messed this up. It worked flawlessly with WP3.2.

    Thanks for any other ideas.

    Gigi

  5. Russell Jamieson
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi, I have just enabled HighSlide temporarily on http://www.slickrflickr.com which runs WP3.3

    I found that HighSlide Gallery works fine on posts with a single gallery however it did not work on my home page which has a lot more stuff going on.

    There were no errors - the lightbox just didn't work.

    I have now disabled it and reverted to the default lightbox.

    One other thing to check is what version of jquery you have loaded and do you have multiple version of jquery?

    In the meantime I will try and reproduce the problem locally...

  6. misengineer
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Russell,

    I still have not been able to fix this problem. Here's a screenshot on a different site:
    http://troop315.info/wp-content/uploads/2012/01/slickrflickrproblem.jpg

    Thanks,
    Gigi

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic