WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

SimpleModal Login
When the user login, it doesn't redirect.. (11 posts)

  1. J
    Member
    Posted 2 years ago #

    When the user login, it doesn't redirect.. The loading image looks static and never redirect.. But, when the user refresh the page, it seems logged in.

    Hope you can help me.

    http://wordpress.org/extend/plugins/simplemodal-login/

  2. Eric Martin
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Are you getting any JavaScript errors? I'd need the site url and probably a test account to see what's going on.

  3. stankobrin
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am having a similar problem - user can log in successfully, and page refreshes to last viewed page (using your code) but the page doesnt reflect that the user is logged in. If you refresh the page it shows as logged in.

    Not getting any JavaScript errors.

    Please let me know what email address to send site and login details too.

  4. scopier
    Member
    Posted 1 year ago #

    how to fix this problem? because I also have the same problem

  5. Bureau voor Gamers
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey! I've got the same problem as well. I think there's something wrong on the creators end of the plug-in...

  6. The Assembly
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I'm getting the exact same issue all of a sudden. Please help!

  7. The Assembly
    Member
    Posted 1 year ago #

    Actually I think I may have discovered the issue, at least with my site. It may be a caching issue—when I would empty my cache, the refreshes seemed to operate normally again after login/out. I then disabled a caching plugin and it seems to be working.

  8. nhojeinnor
    Member
    Posted 1 year ago #

    Still no result? same problem here with them.. help please.

  9. Joost
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just my two cents: I did not have the problem (and my site uses W3 total cache). But then I accidentally added a #respond to the link, which broke the plugin with exactly the same results as described here.

  10. pankaj.bbs@gmail.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    check this link

  11. Hansaplastique
    Member
    Posted 1 year ago #

    Is there away to fix the issue when #respond is added?
    I use the login link on the comment form, just so it's more convenient for users that did not login yet. However, it defeats the purpose if the browsers doesn't jump back to the comment form ... :(

    (otherwise I really like this plugin - excellent work!)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic