WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

SimpleModal Login
[resolved] No error message on invalid password, invalid username (9 posts)

  1. Ochab
    Member
    Posted 2 years ago #

    http://iota.nnja.co/

    On the top right if you click "Member Sign In", the Simplemodal Login pops down beautifully.

    The problem is in the ERROR messages: the empty_all, empty_username and empty_password errors display nicely, but when there is an invalid username and password combination, the #login_error div displays, but it is empty.

    Screenshot here:
    http://iota.nnja.co/wp-content/themes/whiteboard/images/simplemodal-screenshot1.png
    (the orange box should have an error message in it)

    I tried deactivating the plugin and logging in at wp-login.php, and then it wouldn't display those particular login codes. After re-activating the Simplemodal Login, now no error messages display on the wp-login.php page (though the empty_x messages still display correctly in Simplemodal).

    I've tried changing the theme back to default, uninstalling the plugin, and then installing the default version, etc. Zero luck.

    Any thoughts?

    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/simplemodal-login/

  2. grosaktom
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, I was a bit frustrated by this problem. Then I found out its a theme-related problem(whiteboard). If i activate different theme it's ok for me. So now i will experiment a bit with theme codes.

  3. grosaktom
    Member
    Posted 2 years ago #

    Haha ok i found it out - line 94 in functions.php

    // removes detailed login error information for security
    	add_filter('login_errors',create_function('$a', "return null;"));
  4. locsmandisz
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    If i use older jquery i got the same problem. But now i use 1.7.1.

    Now I have a little different problem. When i want log in width wrong password or username nothing happening. It's endless loading... But sometimes it's works fine. I'am working width WP 3.3 and Roots Theme 3.6

    Chrome console message:
    Uncaught TypeError: Cannot read property 'style' of null

    Any idea? :S

    Thanks!

  5. Eric Martin
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    locsmandisz - can you send me a link to view?

  6. Ochab
    Member
    Posted 2 years ago #

    I forgot to post that I solved this months ago. Grosaktom was absolutely correct that it was a Whiteboard theme issue. I commented out line 94 and everything works great.

    Thanks!

  7. locsmandisz
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Eric Martin,
    here is the link:

    http://szezonita.eu/yoda/

    It's hungarian. At the top of the page, there is a "Bejelentkezés", that's the Login.

    At now i hacked this a little. I call the $.ajax() function, and it's ~work. Sometimes it throw one error message, sometimes two erros message.

  8. anandshahil11
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi locsmandisz,

    I checked your site for login.
    I also want to develope the same for my login page.

    I see my login page as overlay but when i enter wrornd credential , it is going to parent page , it should be on overlay page only.
    I have used thickbox to do this .

    could you please share this functionality code with me or give me idea how to achieve this one.

    Thanks,
    anand

    gmail:anandshahil11@gmail.com

  9. locsmandisz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi anand,

    Actualy i am not finished with that work yet. Thats has absolutely low priority. A started to working with Eric Martin's simplemodal login plugin, but that isn't enough god. At now i am sucking with the ajax responses. I haven't any full working solution to do this.

    This is it, but it's bugy:
    http://szezonita.eu/yoda/plugins/simplemodal-login/js/default.js?ver=1.0.4

    Bye,
    locsmandisz

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic