WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: SimpleModal Login] Animated gif never stop spinning (7 posts)

  1. tiagommorena
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Eric,

    Thank you very much for this great plugin! I just have a little problem with it: when I log in successfully the modal windows won´t close, and the animation never stops. If I click out the modal window, it closes and don´t refresh. So the user can never tell if the login was sucessfull.

    I tried with the two themes and it´s the same. I don´t know what could be causing it. I´m running wp-ecommerce, smoothgallery and loading cloudzoom, so I know I got a lot of JS, but I need them all.

    If you can help me in any way I will be very gratefull.

    Best Regards,
    Tiago Morena

  2. Eric Martin
    Member
    Posted 3 years ago #

    Sounds like something is 'breaking' when it tries to determine where to redirect to.

    Do you see any JS errors after you submit the form?

    If you can send me a link, I can take a closer look.

  3. tiagommorena
    Member
    Posted 3 years ago #

    Eric,

    Thank you for your answer. I notice that it works in 2 pages - ?page_id=513 and ?page_id=511 - both have a login form also in the page body.

    I´m developing the page at http://www.sambacine.com.br/teapot and you can login Tiago Morena and password is test2010.

    I´m using this code <?php wp_loginout($_SERVER['REQUEST_URI']);?> in my header.php

    Best Regards,
    Tiago

  4. Eric Martin
    Member
    Posted 3 years ago #

    When I loaded your site, I see a JS error, which would likely cause problems.

    unterminated string literal
    jQuery('.zoom).jqzoom(options);
    http://www.sambacine.com.br/teapot/
    Line 81
  5. tiagommorena
    Member
    Posted 3 years ago #

    Eric,

    I just saw that, thank you! I tried to use Jqzoom but I found another zoom plugin that works better and faster, the Cloud Zoom. That code is not necessary anymore. Sad news is I deleted it, got no errors in the Firebug console but still the same problem. Can this be a conflict or jquery version mismatch?

    Thanks,
    Tiago

  6. tiagommorena
    Member
    Posted 3 years ago #

    Eric,

    I discovered it´s an incompability with smoothgallery for wordpress (mootools) and the jquery.simplemodal. I edited the osx.js to strip all $ signs to jQuery no conflict, but still the simplemodal can´t reiniciate after the submit. When I put a non-existing user, it shakes and freezes with loading animation. With Firebug I saw the POST is going thru. Do you know any way around it?

  7. Eric Martin
    Member
    Posted 3 years ago #

    SimpleModal Login does not "expose" the $ variable, so it sounds like some other issue.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic