WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Simple Tags] please update (17 posts)

  1. Grawl
    Member
    Posted 4 years ago #

    update please update!!!1!1!!1!1!11

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-tags/

  2. Ajay
    Member
    Posted 4 years ago #

    Second this!

  3. DebNCgal
    Member
    Posted 4 years ago #

    Third! Love this plugin! :-)

  4. spikeweb
    Member
    Posted 4 years ago #

    just removed, author does not answer, no feedback provided, seems that project is no longer alive

  5. ryanmc
    Member
    Posted 4 years ago #

    The plugin still works, you just need to make a small modification.

    Open the file simple-tags.php, on line 35 you should see this:
    if ( strpos($wp_version, '2.7') !== false || strpos($wp_version, '2.8') !== false ) {

    change it to this:
    if ( strpos($wp_version, '2.7') !== false || strpos($wp_version, '2.8') !== false || strpos($wp_version, '2.9') !== false ) {

    Like magic it works.

  6. Andreas Norman
    Member
    Posted 4 years ago #

    @ryanmc Great stuff!

  7. CreMindES
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks a lot!

  8. hrtggpx
    Member
    Posted 4 years ago #

    @ryanmc it works! thx a lot.

  9. helil
    Member
    Posted 4 years ago #

    @ryanmc

    Seems to work for me too, thanks!

  10. Jnote
    Member
    Posted 4 years ago #

    @ryanmc Thank you! My blog would die without Simple Tags - I hope that the author understands how much we all appreciate it and can find the motivation to update it soon!

  11. magslhalliday
    Member
    Posted 4 years ago #

    thanks @ryanmc! All solved. I love the Simple Tags plugin.

  12. ravetildon
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanx ryanmc - worked for me....

    Hope author keeps plugin updated - it's the best!

  13. HaveAnEpiphany
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks, ryanmc! This did the trick. Simple Tags is working in WP 2.9... as always, the WordPress community ROCKS!

  14. bohnanza22
    Member
    Posted 4 years ago #

    Works for me also thanks!

  15. Amaury Balmer
    Member
    Posted 4 years ago #

    This modification gives you the impression that that works, but really, the plugin works only in 60 %... Try the new RC1 version!

  16. sleeplessinDC
    Member
    Posted 4 years ago #

    I used the automatic install for the RC1 version. Got a response that it installed successfully but there was a fatal error trying to reactivate it. The plugins page gives the impression that it is activated. The New Posts page tells me I need to enable Javascript in my browser for Simple Tags to work. Javascript is enabled in my browser. Simple Tags definitely not working with RC1. I hope someone can fix these problems soon.

  17. sleeplessinDC
    Member
    Posted 4 years ago #

    I just installed version 1.7.1-rc1.1 and the problems I had are fixed. It reactivated and no longer says I don't have Javascript enabled on the posts page.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic