WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Social Icons
[resolved] doesn't work (6 posts)

  1. staceysprague
    Member
    Posted 2 years ago #

    the entire simple social icons is uploaded to wp-content/plugins and i've followed the directions. icons are not showing up...just the names of the social sites written out. they are linked to all of my social media sites, but i want the icons...how do i fix it?

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-social-icons/

  2. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    We provide support for the plugin at http://www.studiopress.com/support/

  3. jasonstuff
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same issue, I'm getting no icons... please help, thank you

  4. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @jasonhuff - post a thread at http://www.studiopress.com/forums/

  5. jasonstuff
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the help ;) I've searched high and low for on Studiopress.com forums and don't have time, so moving on. It would be nice if you just posted the answer here, seems like it would be helpful for those who want to use it

  6. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It would be nice if you just posted the answer here

    I suggested you post there because there are people who monitor that forum who work with the child themes regularly and are probably familiar with the solution.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic