WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Simple Post Thumbnails] Can't get it to work, sorry... i'm newbie (11 posts)

  1. chunkysalsa
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm trying to figure out how to install this.
    I'm currently using a template that uses Thumbmail as the main icon.

    after reading instruction, it saids to insert this into my template. where? how?

    p75GetThumbnail(int $postID, [int $width, [int $height, [string $fileType]]])

    can anyone help?

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-post-thumbnails/

  2. detoam
    Member
    Posted 4 years ago #

    same problem here. worst support for the plug in ever.

  3. doubledcreative
    Member
    Posted 4 years ago #

  4. doubledcreative
    Member
    Posted 4 years ago #

    Here is the code with including linking to the post.

    <a href="<?php the_permalink() ?>"><img alt="<?php the_title(); ?>" src="<?php echo p75GetThumbnail($post->ID, null, null); ?>" style="float:left;margin:0 10px 0 0;" border="0" /></a>

  5. furyeffect
    Member
    Posted 4 years ago #

    Please excuse my stupidity. I still don't understand. Already looked at that thread.

    I have the code...Just don't know where/which file/how I should add it.

    Where do I go to add the code per this instruction?:

    4. Add the p75GetThumbnail(int $postID, [int $width, [int $height, [string $fileType]]]) function to your theme to get the URL of a thumbnail and p75GetOriginalImage(int $postID) to get the URL to the original image.

    In plain, elementary English please. Thank you.

  6. HHCreed2
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having the same problem too. Where do I put the code at? Can someone please helps us out with this?

  7. HHCreed2
    Member
    Posted 4 years ago #

    Anyone?

  8. jamal88
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have the same problem.

    come on guys, show us where to place this code

  9. 17toads
    Member
    Posted 4 years ago #

    Here's the answer for where to replace code:

    Go to:
    > Appearance > Editor
    > Open "Main Index Template (index.php)"

    Find:
    <img src="<?php $key="thumbnail"; echo get_post_meta($post->ID, $key, true); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" />

    Replace the above full line of code with the following:
    <img alt="" src="<?php if ( p75HasThumbnail($post->ID) ) { echo p75GetThumbnail($post->ID, 150, 150); } ; ?>" style="float:left;margin:0 5px 0 0;" border="0" />

    Thumbnail Size Editing:
    If you want a different size thumbnail, change 150, 150 to your desired width and height.

    As a precautionary note:
    I would first comment out the first line of code you find to this: <!--img src="<?php $key="thumbnail"; echo get_post_meta($post->ID, $key, true); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" /--> so that if it doesn't work you can always revert. Commenting out code is just that, it hides the code from the browser. You can then place the new line of code below or before the commented out line.

    Best wishes everyone!

  10. Marcomail
    Member
    Posted 4 years ago #

    Someone have this plugin work in wordpress 2.9.2 ? I can't able to show the thumbnail in the homepage

  11. tommydamani
    Member
    Posted 3 years ago #

    hi guys..

    i followed 17toads instructions to

    Go to:
    > Appearance > Editor
    > Open "Main Index Template (index.php)"

    Find:
    <img src="<?php $key="thumbnail"; echo get_post_meta($post->ID, $key, true); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" />

    However, when i hit Ctrl+F to find that code, it finds nothing.. so that code is not even there in the index.php

    I'm still having this issue. My video posts are not showing the thumbnails and i dunno how to fix it. I'm using videoelements_ver_1.5

    please help!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic