WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Login Log
It doesnt work with User Locker 1.2 (8 posts)

  1. wanshifenda
    Member
    Posted 2 years ago #

    If stalled User Locker 1.2 plugin, it only records successful login info. It won't record failed login info.

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-login-log/

  2. Max Chirkov
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Do you have an option to log failed attempts turned On? It's located under Settings => General.

  3. wanshifenda
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, it's turned on.

  4. Max Chirkov
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Can you try the following:

    Edit simple-login-log.php line #138 should look like this:

    add_action( 'wp_login_failed', array(&$this, 'login_failed') );

    substitute it with this:

    add_action( 'wp_login_failed', array(&$this, 'login_failed'), 1 );

    Let me know if it changes anything or not. Thanks!

  5. wanshifenda
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's still not working.

  6. Max Chirkov
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I just installed the User Locker. I kept all default settings and my plugin works just fine - logs successful and failed logins. What are your settings for the user locker?

  7. wanshifenda
    Member
    Posted 2 years ago #

    Following is my setting of User Locker:
    Maximum invalid login attempts before account locking:3
    Default lock reason: blank
    Show account lock/disable reason after login attempt: ticked
    Clean lock/disable reason when user is unlocked/enabled: unticked
    Show single status column: ticked

  8. Max Chirkov
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Ok. I have updated my User Locker settings to match yours. I tried to login under admin and subscriber user names - both successful and failed attempts are being logged correctly by my plugin.

    I don't experience the same issue as you're describing. I assume that something else is causing the problem. De-activate all your plugins except for the User Locker and Simple Login Log - try if that works. If not - switch to the default theme (Twenty Ten or Eleven) and see if the plugins work correctly then.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic