WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Fields
Textfield problem (5 posts)

  1. mediakreativ
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello there,

    the last few days i tested some of the known "Custom Fields Plugins" and i love this clean simple plugin - great work!

    There is just one problem which i experienced:

    When i use a textarea with WSYIWYG and i enter some text and format it just with a few paragraphs and linebreaks those will disappear if i change to the HTML view and go back to the "Visual" view.

    Anybody else who can reproduce this?

    Kind regards,

    Christian

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-fields/

  2. Pär Thernström
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Unfortnely I can also confirm this. I will try to fix it as soon as possible, altough I'm pretty busy right now.. :/

  3. mediakreativ
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello Pär,

    thanks for your quick answer!

    If you have found the time to fix it, please let me know.

    Keep on with your great work!

    Kind regards,

    Christian

  4. Pär Thernström
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    It seems that this only happens for me in Firefox 4 (beta). It works fine when I try the same page in Firefox 3. Is this true for you too?

  5. Lisa
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same problem in Chrome 13. Would be great if you could fix this!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic