WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Facebook Connect
[resolved] Trunk - some problems (8 posts)

  1. cottonkoen
    Member
    Posted 3 years ago #

    Excellent plugin, thank you.

    I'm trying trunk version and encountered some issues:
    1/ if I try to publish from a page or a custom post type to profile or app page I get this: An error occurred with mydomain.com. Please try again later.
    API Error Code: 1703
    API Error Description: The specified xid is not valid. xids can only contain letters, numbers, and underscores
    Error Message: xid invalid. xids can only contain letters, numbers, and underscores.

    Publishing from posts is working. I dug trough the code but can't find anything.

    2/ Under extended permissions (SFC settings) I can't enable fanpage posting:

    Fan Page Access Token not found. Cannot autopublish to Facebook Page. Try re-saving this page.

    3/ Can't figure out how to use the Fanbox css settings: doesn't appear anywhere in my html/css

  2. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    1. xid doesn't work anymore anyway. I thought I'd removed it, but I guess not. Well, I did now. :)

    2. Did you try resaving? Failing that, regrant the permissions. To do this, go to your facebook settings here and remove the app, then go back to that page to grant the permissions: http://www.facebook.com/settings/?tab=applications

    3. No trick to it. Just put in the CSS you want to put in for the fan box to use. You won't see the CSS on your page, because it's loaded by the iframe that Facebook creates.

  3. cottonkoen
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks! Working now.

    I'm trying one other thing: I want to add a customfield value when autoposting. Can't figure out how to call this data and send it with the autopost function.

    I tried this:

    $attachment['link'] = get_post_meta($post->ID,'event_link1',false);

    But I guess this can't be called upon posting.

    Any insights?

  4. cottonkoen
    Member
    Posted 3 years ago #

    Any thoughts on this isue (sending customfield on autopost)? Can't find solution to this in codex or other posts.

  5. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    I don't think you can just invent fields like "link" on the fly. Those attachments have a defined structure:
    http://developers.facebook.com/docs/guides/attachments

  6. cottonkoen
    Member
    Posted 3 years ago #

    true, bad example. I was actually trying to auto add an event to facebook, not using stream. I need a customfield to populate the 'start_time'. http://developers.facebook.com/docs/reference/api/event

    This snippet http://pastebin.com/TFaWR3HY already adds an event, but with a hardcoded start_date. I can't add the event time from custom fields (I try this in the snippet with 'end_time'. This isn't send to facebook).

  7. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    I dunno. Your code looks fine to me, assuming the content of your _eventtime field is right. There's no trick to it.

    I would make sure your string is being built correctly. Maybe var_dump your attachment, see if anything is obviously wrong there.

    Other than that, no idea.

  8. cottonkoen
    Member
    Posted 3 years ago #

    got it working now! Made a stupid mistake: I was using custom meta-boxes for the date in this theme -> I needed to send those metabox post fields to facebook.

    Did it like this:
    $attachment['start_time'] = $_POST['_year'].'-'.$_POST['_month'].'-'.$_POST['_day'].'T'.$_POST['_hour'].':'.$_POST['_minute'].':00+0000';

    Thanks for helping.
    Would you like a write-up when I finish this event function, maybe as a starting point to add event functionality to the plugin somewhere down the road, or is this out of the scope of your plugin?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic