WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Facebook Connect
[resolved] Thumbnail picture not showing on App (5 posts)

  1. Superkick
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Otto,

    Thanks for a great plugin.

    I've recently begun using it and have noticed that the photo accompanying the link doesn't show up when using the Facebook app on a fan page. When a link has been placed manually the thumbnail is shown, and the same is true when links have been added when using the "Add Link to Facebook" plugin.

    I prefer this plugin but need to fix this problem - Is there anything I can do to solve this?

    Cheers,
    Paul.

    WordPress 3.3.1

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-facebook-connect/

  2. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    As far as I can see, the image handling appears to be working fine to me with version 1.3. No bugs here.

  3. Superkick
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Otto,

    I'm using SFC 1.3, tested with Facebook for Android 1.8.3. Everything works as expected using the web versions, ie: facebook.com and m.facebook.com.

    Is there anything else I can check? For example in the SFC settings or even the application that I set up in Facebook?

    Many thanks,
    Paul.

  4. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Facebook's mobile stuff is often broken. Not much I can do about that, unfortunately.

  5. Superkick
    Member
    Posted 2 years ago #

    OK, thanks for your help.
    Paul.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic