WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Facebook Connect
[resolved] Theme picture not posting.. no picture at all on Facebook (7 posts)

  1. decoratewithalittlebit
    Member
    Posted 1 year ago #

    We are loving the plug-in for Simple Facebook Connect.. but... since July 24, 2012 no picture is posting when we publish to Facebook??? Has something changed??

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-facebook-connect/

  2. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Do you have an example URL which shows the problem?

  3. decoratewithalittlebit
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for such a quick response.. our Facebook url is: http://www.facebook.com/pages/DecorateWithaLittleBitcom/319573694721677

  4. decoratewithalittlebit
    Member
    Posted 1 year ago #

    Tech Ninja... Yaaay! This morning the picture posted when we published to Facebook. Thank you for fixing whatever the problem was, we really appreciate it.

  5. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Well, I'm just that good, apparently, because I haven't even taken any sort of a look at it yet. :)

    Facebook is a bit flaky at times when retrieving things like pics from websites and such. Can't really control that, unfortunately. Nothing much you can do about it from the plugin side.

  6. anpu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Otto,

    I am also having this problem. Would you say it's 100% Facebook related?

    Thanks!

  7. decoratewithalittlebit
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Otto,
    We'll vouch for how good you are! Just imagine what you could have done had you taken a look at it. ;)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic