WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Facebook Connect
[resolved] Symbols problems (13 posts)

  1. golgoth
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there,
    with the last upgrade my facebook auto-publish is having some problems: as you can see on page http://www.facebook.com/pages/RPG-Italia/126115930734130 the plugins write the news title twice and the first time symbols are not showing up correctly.

    Did i do somthing wrong?

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-facebook-connect/

  2. ialima7
    Member
    Posted 2 years ago #

    Is happening to me this very same problem.

    It started after upgrading to version 1.2. Now he doubles title and also publishes the symbols with this error.

    See: https://www.facebook.com/iasdquixabeira

    The developer himself was a victim of the problem: https://www.facebook.com/ottopress/posts/265239003529405

  3. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The symbols thing I know about. Still looking for a decent fix that maintains the proper typography.

  4. golgoth
    Member
    Posted 2 years ago #

    Can't you just delete the first title and leave the linked and correct one?

  5. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The "first title" is actually the status message. That was added by popular demand. Having a status message bumps up the value of the post a bit and makes it appear more often in the news feed.

  6. ialima7
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you for your support, Otto.

    But the first line has no use for automatic publishing, where it is displayed:

    "After publishing the post, you can send it to Facebook from here"

    And is this the way I use. In the manual publishing it was already available.

    Thus, the previous mode is the best way:
    Automatic publishing > without first line.
    Manual publishing > with the first line.

  7. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The manual publisher has the message box, where you can type anything you want. The automatic mode has no such box, so it has to decide what the message is itself.

  8. ialima7
    Member
    Posted 2 years ago #

    There is some confusion here: in automatic mode there is no place to decide what is the message.

    Am I wrong?

  9. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Correct, that's why it uses the title of the post as the message. Better to have a message than to not have one.

  10. ialima7
    Member
    Posted 2 years ago #

    But it will always be equal to the link, the doubling of the title is not bad? I prefer to have no message.

    If I want to have the message, so I disable the automatic publication.

  11. fischnets
    Member
    Posted 2 years ago #

    FWIW - I only get the characters on the automatic post. When I post manually it comes up properly. So for the client I have using SFC, I let the daily post go up automatically, with the coded characters and double lines.
    When I wake up and get my coffee, I go back and manually post the daily entry (making a second clean post), then delete the one with the characters.
    Just to share a workaround until the auto posting gets cleaned up.

  12. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @ialima7: The doubling of the title is not bad, it is in fact very good. Having a message, even the same one as the title, causes a (slightly) higher ranking in FB's algorithms, giving it a better shot at being in any individual's News Feed.

    This is not going to be removed or made optional.

    The character fix will be made (try the trunk version, tell me if it fixes your issues, feedback will be helpful here).

  13. ialima7
    Member
    Posted 2 years ago #

    OK. It was an attempt. Thanks for responding.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic