WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Facebook Connect
Since update, og:image is not working. (17 posts)

  1. ttj90
    Member
    Posted 2 years ago #

    How do,

    Since the latest update on SFC, the og:image is not picking up the image that it should.

    I've ran through the URL to the post in FB linter and everything else is fine other than the og:image.

    I check every now and then just to make sure everything works ok because I do have other FB codes within the my blog,, but never before have they ever conflicted so I have to put it down to the recent update.

    A bit stuck on this one.

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-facebook-connect/

  2. ttj90
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've been getting this:

    Like Button Warnings That Should Be Fixed

    Inferred Property og:image missing. og:image meta tag is necessary for Facebook to render a News Feed story that generates a high clickthrough rate.

    Open Graph Warnings That Should Be Fixed

    Inferred Property The og:image property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.

  3. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Ugh. Yes, there's a bug there. I'll fix it.

  4. ttj90
    Member
    Posted 2 years ago #

    You're a frickin' lovely fella, Otto. Thanks, man ;)

  5. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Fixed. Update the sfc-media.php file to get the fix.

    http://plugins.svn.wordpress.org/simple-facebook-connect/trunk/sfc-media.php

  6. ttj90
    Member
    Posted 2 years ago #

    On it..

  7. ttj90
    Member
    Posted 2 years ago #

    Mmmm. Line 23 there's an issue

    If you look at my site: http://thetruejoe90.com - there appears to be a line which has come into view at the very top of the site.

    function.array-merge ?!

  8. ttj90
    Member
    Posted 2 years ago #

    Errors that must be fixed

    Body Meta You have <meta> tags ouside of your <head>. This is either because your <head> was malformed and they fell lower in the parse tree, or you accidentally put your Open Graph tags in the wrong place. Either way you need to fix it before the tags are usable.
    Like Button Warnings That Should Be Fixed

    Inferred Property fb:admins and fb:app_id missing. fb:admins or fb:app_id is necessary for Facebook to render a News Feed story that generates a high clickthrough rate.
    Inferred Property og:title missing. og:title meta tag is necessary for Facebook to render a News Feed story that generates a high clickthrough rate.
    Inferred Property og:type missing. og:type meta tag is necessary for Facebook to render a News Feed story that generates a high clickthrough rate.
    Inferred Property og:image missing. og:image meta tag is necessary for Facebook to render a News Feed story that generates a high clickthrough rate.
    Open Graph Warnings That Should Be Fixed

    Inferred Property The og:url property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Inferred Property The og:title property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Inferred Property The og:description property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Inferred Property The og:image property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.

  9. CynCreative
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm getting the line 23 error, too... has this been fixed yet? Thanks!

  10. thob
    Member
    Posted 2 years ago #

    downloaded the fix for sfc-media > getting the line 23 error

  11. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Fixed again, but damn, turn off display_errors. No site should ever have that enabled. Crazy!

  12. thob
    Member
    Posted 2 years ago #

    how would I do that?

  13. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

  14. CynCreative
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry but where is the fix for the error? I'm still getting it. Thanks!

  15. ttj90
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for taking the time out, Otto.

    @CybCreative. Scroll up.

  16. CynCreative
    Member
    Posted 2 years ago #

    @ttj90, are you talking about the fix at:
    http://plugins.svn.wordpress.org/simple-facebook-connect/trunk/sfc-media.php ?

    If so, this doesn't work for me. I'm still getting the Line 23 error.

    thanks

  17. ttj90
    Member
    Posted 2 years ago #

    Oh, ok. It's working for me now.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic