WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Facebook Connect
Publish function doesn't work when the plugin is installed on (8 posts)

  1. Olivier
    Member
    Posted 3 years ago #

    It used to work fine, but I moved a blog to a WP Network and now posts are not sent to FB anymore.
    On the post page, I get the message about a problem with the plugin.

    Did anybody else experience the same problem?

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-facebook-connect/

  2. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Did your URL change? If so, then you'll need to go edit your FB Application and correct it to have the new URLs.

  3. Olivier
    Member
    Posted 3 years ago #

    Nope, the URL didn't change, that's why I'm a bit confused.
    I didn't re-auth the plugin as it already says that the permission has been granted.

  4. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    The "message about a problem with the plugin" on the edit post page is almost always having bad URLs in the FB Application. But other plugins can cause it too.

  5. Olivier
    Member
    Posted 3 years ago #

    Could it be because the network has another URL and the site's URL is mapped?

  6. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Nope. The URL that displays in the browser is the one that matters.

    Now, if the admin area has a different URL than the main site, then that will indeed break the thing on the Edit Post pages. The URL must match for it to work. This is due to how Facebook does cookies.

  7. Olivier
    Member
    Posted 3 years ago #

    The admin area is slightly different due to the use of SSL. Could it be it?
    I've tried to fix the problem by using HTTPS for WordPress, but it didn't seem to work last time I tried.

  8. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    SSL might be the issue. It tries to handle that case, but I'm not sure it does it correctly.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic