WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [Plugin: Simple Facebook Connect] Publish button doesn't publish anymore? (8 posts)

  1. LizBlue
    Member
    Posted 4 years ago #

    My Publish button just brings up the dreaded blank box. I recently upgraded SFC but have not installed any other plugins. Any ideas?

  2. LizBlue
    Member
    Posted 4 years ago #

    Somehow this topic got flagged "resolved" but it isn't resolved.

    When I hit the "Publish to Facebook Fan Page" button, I get the blank white box. The status at the bottom of the screen says, "Waiting for Facebook" for a few seconds and then "Done" but nothing actually gets done.

    Last time this happened, Otto posted that Facebook was having problems, and it did eventually get fixed. This time, I don't see any bug reports or anything suggesting that the issue is on the Facebook end of things.

    Is this happening to anyone else?

  3. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 4 years ago #

    The content of the box is Facebook's. When it's blank, it just means they broke the thing again.

  4. LizBlue
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks for responding. It would be great if you would post any news about this Facebook bug.

  5. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 4 years ago #

    You can follow up on it yourself here: http://bugs.developers.facebook.com/show_bug.cgi?id=8573

  6. LizBlue
    Member
    Posted 4 years ago #

    Otto,

    Is Facebook acting up again? When I go to publish an article I get the usual Facebook box with the post in it -- looks all great and wonderful, then when I click "Publish" the status bar at the bottom of the screen says "Stopped." Such a helpful message.

    I looked at the link you posted before. It doesn't have any dates so I can't tell if it is relevant to today's issue or not.

    Thanks for all your help!

  7. LizBlue
    Member
    Posted 4 years ago #

    I just saw the comments at the bottom of the linked page. Sorry.

  8. LizBlue
    Member
    Posted 4 years ago #

    Wow, this is a really nasty FB bug. Unknowingly, I just posted five copies of another author's post to my own wall, trying to get that post to show up on the community blog's FB page.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic