WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Facebook Connect
Problem with images (4 posts)

  1. ch4rly
    Member
    Posted 3 years ago #

    hey there,

    nice plugin you have written.

    i use it for a lot of my blogs.

    but i have an importand question.
    iam using the plugin autoblogged to get content and also images.

    if i activate automatic publishing to facebook fan page and create a post with autoblogged, your plugin only posts the text and a link to the facebook page.

    but if i publish to facebook manually it also posts the image in the post.

    why is that?
    the images are posted the same way, but your plugin seems to have problems with all images from automatic posts.

    please help me out,
    would be nice if you can post a solution for that, so that you plugins also posts all images to facebook created with autoblogged.

    greets

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-facebook-connect/

  2. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Automatic posts get images in the exact same way as the manually published ones. There is no difference there.

  3. ch4rly
    Member
    Posted 3 years ago #

    hey,

    hm ok then it's a processing problem of autoblogged i think,
    maybe your plugin posts to early to facebook page.

    maybe you can tell me a quick and dirty fix to build in a post delay of 10 seconds? i think that will solve the problem if you plugins is posting the same way as you said.

    greets

  4. muk.li
    Member
    Posted 3 years ago #

    same problem here, did you get it solved already?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic