WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Simple Facebook Connect] FB Connect doesn't work properly (2 issues) (4 posts)

  1. rappold
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hey there!

    I'm still messing around with Facebook Connect to work properly on a weblog. I'm using "Simple Facebook Connect" for that.

    2 Issues:

    1) When I'm trying to login with my Facebook data for dropping a comment, it gives me this error message after allowing access to my Facebook account http://cl.ly/e0aecd31110db881efd3

    When I close the pop-up afterwards, you're successfully logged in though. Weird... Whats wrong here?

    2) If you're logged in with your Facebook data and you hit the "Logout"-Button, it redirects to the first blogpost ever written (eg the "Hello world"-post on a new WordPress installation) instead of the index.php! Also pretty weird.

    Can anyone help with with those? I just can't figure out whats wrong here...

    Cheers,
    Philipp

  2. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 4 years ago #

    Go through this guide, see if it solves the problem:
    http://ottopress.com/2010/how-to-setup-your-facebook-connect-application/

  3. petrahoffman
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello,

    My problem is that all facebook likes have disappeared from the bottom of my blogposts I did not change anything though (not the plugin, not the css)
    I was trying to reload the whole site from a backup from yesterday (yesterday all the likes were still there) but it's all the same, all likes gone.
    Can you please help me with this?
    Thanks a lot in advance!

    petra
    stilblog.hu

  4. reenarose
    Member
    Posted 3 years ago #

    I got the same problem. All the "Likes" have disappeared. Can they be recovered and how?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic