WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Simple Facebook Connect] API Error Code: 102 (8 posts)

  1. dharma.arte
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    today I've started receiving the error below with SFC. I've been using it daily to share our posts on FB:

    API Error Code: 102
    API Error Description: Session key invalid or no longer valid
    Error Message: Iframe dialogs must be called with a session key

    My guess it that it may be a temporary problem due to FB, but if there's any other information it'll be good to know. Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-facebook-connect/

  2. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 2 years ago #

    Have you updated to SFC 1.1? Version 1.0 will stop working tomorrow. FB may have flipped the switch early.

    Where are you getting the error?

  3. dharma.arte
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Otto, thanks.

    Yes, I've updated to v. 1.1, and was getting the error after clicking on "Publish on Facebook Fan Page" in the "Edit Post" page. I tried many times yesterday and had the error, and eventually shared the link directly on our Facebook fan page.

    But today I'm not receiving the error anymore.

  4. nicocaltabiano
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi all

    I've just noticed the same problem. I have FSC v1.1 and have this problem. Tried to go to the Settings page and save it again to see if it would renew the session key. No luck.

    Any advice?

    Thanks

  5. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 2 years ago #

    Go to https://developers.facebook.com/apps/ and click on the App in question.

    In the left menu, under Settings, click Advanced and look at the settings in the Migrations section.

    Switch the "Encrypted Access Token" setting to 'Enabled'.

    Might fix the issue.

  6. dodohead
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Otto,

    I have made the switch to "Encrypted Access Token" - "Enabled" but I still get the same error.

    I have tried it on multiple browsers (firefox, Chrome and IE).
    I have FSC 1.1 and wordpress 3.2.1

    Is there anything else I can try?

    Thanks

  7. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 2 years ago #

    Honestly, not much more I can say. I don't know what causes the problem, and I can't reproduce it on any sites I've set up SFC on (dozens).

  8. dodohead
    Member
    Posted 2 years ago #

    I figured it out forgot to grant sfc permissions and set my fan page id. Once I did that I got the green highlighted messages at the bottom.

    Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic