WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Shortcodes Ultimate
[resolved] Twitter plugin (9 posts)

  1. mindbogl
    Member
    Posted 1 year ago #

    I now get this error:

    Tweets: no public messages…

    I have not changed anything. Please advise....

    http://wordpress.org/extend/plugins/shortcodes-ultimate/

  2. bailey88
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm getting exact same problem, havn't changed anything on the site for ages, checked back this week and getting same error.

  3. PeaceDog
    Member
    Posted 1 year ago #

    So am I. All of a sudden Tweets are gone. Happened nearly 2 weeks ago. Switched off other plugins to no avail and tried on a clean WP install without any luck. Any ideas?

  4. mindbogl
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've noticed that other twitter plugins aren't working either. My girlfriends blog has 2 different plugins that mine doesn't have and both of hers are not working either. Maybe something that Twitter changed??? I'm having to use Twitter's widget iframe for now.

  5. Daniel Navarro
    Member
    Posted 1 year ago #

    Twitter has changed the URL to access your RSS feed. The plug-in is using an old URL that has been deprecated.

    In your installation, go to wp-content/plugins/shortcodes-ultimate/lib/twitter.php

    Find the line:

    $messages = fetch_rss( 'http://twitter.com/statuses/user_timeline/' . $username . '.rss' );

    And change it by:

    $messages = fetch_rss( 'https://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline.rss?screen_name=' . $username);
  6. mindbogl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Brilliant! Thank you @Daniel Navarro !

  7. PeaceDog
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ditto, thanks very much!

  8. CreativeWP
    Member
    Posted 1 year ago #

    Great job Daniel,

  9. PeaceDog
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hmmm, this problem now seems to be back. Not all the time, but intermittently which is all the more annoying. I have altered the plugin code as above and things were working fine. Now they seem to be working only on occasion.

    Has anyone else experienced this?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic