WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Shortcodes Pro
[resolved] Enabling buttons doesn't work with 1.1.1.3 in WP 3.4.1 network (5 posts)

  1. laurenmichell
    Member
    Posted 2 years ago #

    The plugin still works after updating WordPress, but enabling the buttons breaks the WYSIWYG editor in WordPress 3.4.1 with multisite enabled.

    Uncaught SyntaxError: Unexpected identifier /today/wp-content/plugins/shortcodes-pro/inc/shortcodespro-edit-js.php?ver=349-20805:1
    Uncaught TypeError: Cannot read property 'Button' of undefined tiny_mce.js:1
    Uncaught TypeError: Cannot read property 'body' of undefined

    Image of what breaks in the WYSIWYG:
    http://i.imgur.com/FuMm0.jpg

    Anyone else experiencing this error or have a fix?

    http://wordpress.org/extend/plugins/shortcodes-pro/

  2. mojonek
    Member
    Posted 2 years ago #

    Enabling buttons doesn't work when I write post :(

    The same problem
    Shortcodes Pro 1.1.1.3 in WP 3.4.1

  3. Dreadpoule
    Member
    Posted 2 years ago #

    Even if your plugin is great, it is still very unstable in my opinion:
    Beyond two or three buttons in the edit bar TinyMCE, the WYSIWYG view bar simply disappears (same picture as laurenmichell). And if I disable the button of the last shortcode created, then everything returns to normal.

    I tried to change the order of buttons in the toolbar but it changes nothing.

    Do you have an idea to solve my problem?

  4. Matt
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Guys,

    Thanks for the heads up. There are a couple of small problems right now as described here, might want to take a look.

    Working on fixing them for the upcoming version.

    Kind Regards!

  5. Matt
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey Guys,

    Issue fixed on 1.1.2. Please update and let me know if you have any feedback,
    Thanks!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic