WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Share Buttons by AddToAny
[resolved] [Plugin: Share Buttons by Lockerz / AddToAny] Installed V 1.0 - my Facebook & Google+ buttons ar (26 posts)

  1. JerseyAl
    Member
    Posted 2 years ago #

    Installed version 1.0 Even though they are still selected in the settings, they are no longer being displayed at the bottom of my posts. Other buttons are (i.e. email, digg, redditt, etc.) help!

    http://wordpress.org/extend/plugins/add-to-any/

  2. JerseyAl
    Member
    Posted 2 years ago #

    Let me add that twitter button also disappeared. I downloaded the previous version and they are back...

    Beware of this update with WP 3.3.1

  3. ha1000
    Member
    Posted 2 years ago #

    My Facebook/Twitter/Google+ not showing after upgrade too.

  4. NickMackz
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same problem here.

  5. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Can you folks please point to your sites? It'll be easier to troubleshoot that way. Otherwise, knowing your theme, plugins, settings may help.

  6. NickMackz
    Member
    Posted 2 years ago #

    Talon Strike Force

    I am using the widget to display the share buttons in the footer of all pages. There should be a Like button. The theme is Custom Community.

  7. ha1000
    Member
    Posted 2 years ago #

    http://www.outramente.org/

    Facebook/Twitter/Google+ should be first in the line.

  8. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @NickMackz appears to be a plugin bug in the markup output when displaying as a WP Widget. Will investigate further and likely have it fixed in an update ASAP.

    @ha1000 different issue than the one in this topic. You'll want to uncheck "Cache AddToAny locally with daily cache updates **" in the plugin's settings panel.

  9. ha1000
    Member
    Posted 2 years ago #

    @micropat, the solution above worked, but twitter button still missing, showing a gap in the place it should be.

  10. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    This issue is fixed in version 1.0.1.

    @ha1000 the Tweet button display issue is an incompatibility between the Twitter Profile widget and the plugin's new Tweet button. This will be fixed in an automatic release within the next few days.

    Thanks for the reports!

  11. Pablo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue with 1.0.1 and 1.0.2 upgrades.

  12. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @pibo can you point to your site? Are you using another Twitter widget plugin as well?

  13. Pablo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi @micropat,

    You can view it i.e. at http://www.reclabel.es/formacion/logic

    I have inserted the [addtoany] short code at the bottom of the body of some pages, you can see the results at the left of the "Solicitar más información" button, under the footer.

    Another bugs:

    - Now the buttons appear at the left bottom of the footer.

    Note: I have already inserted the <?php if( function_exists('ADDTOANY_SHARE_SAVE_KIT') ) { ADDTOANY_SHARE_SAVE_KIT(); } ?> code into index.php, single.php, and page.php

    - The share popup doesn´t work (maybe it´s an issue with my theme).

    Thank you in advance.

  14. Pablo
    Member
    Posted 1 year ago #

    And yes, I am using the Widget Twitter VJCK

    Thank you again.

  15. Pablo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello @micropat,

    Any idea how to fix this issue?

    If not, please tell me how to reset the current settings. I have tried to reinstall the plugin and each time the settings are the latest I save but not the default.

    PS: I will disable the plugin in my site because the footer bug till you confirm any solution.

    Thank you.

  16. masterross
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi guy,

    Do you know where the plugin gone?
    I've installed a week ago on:
    http://www.costofbreastaugmentation.org

    And today I've tried to install it on other site:

    http://www.dualsimumts.org

    But it seems to be missing?

  17. Pablo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi @masterross,

    I see the plugin is also deleted from the plugins widget. Somebody at Lockerz should explain what´s going on, I think.

    Regards.

  18. NickMackz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Definitely seems to have been deleted. Very odd...

  19. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please email:
    plugins [ at ] wordpress.org

    The plugin listing was disabled without notice, then re-enabled after I reached out, then an unknown admin disabled it again.

    The excuse is that there's internal debate over whether it's acceptable in the plugins directory 'for a plugin's external 3rd party JavaScript widget to display a Powered By link upon an interaction.' I'm not kidding. We're all (including some admins) in the dark over why one admin would preemptively disable the plugin before any sort of consensus on that question. The other admins are, to our misfortune, also waiting to hear back before re-re-enabling. I've been active here for over 5 years and I've never seen it this weird. Please kindly email them.

  20. masterross
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thx for the info.
    I'll send an email.

  21. It's been re-enabled, Pat. And check your email for more about this one please :/

  22. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you, Mika. Just saw your email and will be hoping for the best! Feel free to ping me for anything in the meantime.

    @masterross @pibo @NickMackz thank you for reaching out.

  23. JasonJones
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just installed plugin, works ok, but Facebook like/Tweet and Google+ standalone buttons not showing up.

    Please help,
    Jason

  24. masterross
    Member
    Posted 1 year ago #

    It works ok for me Jason.

  25. JasonJones
    Member
    Posted 1 year ago #

    But not for me unfortunately, don't know why.

    I deactivated all my other plugins to see if there was a conflict and the buttons were still not showing up.

    Not sure what to do?

  26. WPPluginPro
    Member
    Posted 1 year ago #

    Was not working on my site GrahakKendra , removed it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags