WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Shareaholic | share buttons & related posts
[Plugin: SexyBookmarks | email, bookmark, and share buttons] Like button-set is not being displayed! (7 posts)

  1. hackintruths
    Member
    Posted 2 years ago #

    My blog is Hack in Truths. Recently I updated my Shareaholic Plugin. Then this plugin is not showing up like buttons like facebook line, Tweet etc. What's the problem & How can I fix it ?? Plz rply asap.

    http://wordpress.org/extend/plugins/sexybookmarks/

  2. Celeste - Shareaholic
    Member
    Posted 2 years ago #

    Have you activated or updated any other plugins recently?

  3. hackintruths
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have over over 31 plugins. Which one you are talking about ??

  4. Celeste - Shareaholic
    Member
    Posted 2 years ago #

    I was curious of any changes that were made immediately previous to your update of the Shareaholic plugin that could possibly be causing a conflict. Also, have you made any adjustments to your theme? I am gathering that before the update, you weren't experiencing this problem?

  5. G_T
    Member
    Posted 2 years ago #

    I' m experiencing the same problem. Sudenly no facebook like and share buttons are available. I found out that only in IE works ok. Chrome and Firefox can't display the FB icon set. I 'm using Version 4.0.6.5.
    How can I fix it ?? Please reply asap.

  6. sjunaidali
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi C Reign,

    I left this message even on your blog.

    I am using this plugin for share buttons, it is working fine on all the desired pages, except on http://www.jenniferdaure.com/category/blog/

    I want share buttons to be displayed under individual blog excerpts. But it is not displaying the buttons at all. I am using Modest theme from Elegant Themes.

    Can you please enlighten me on what possibly is resisting the button displays on category page.

    --
    Junaid

  7. Celeste - Shareaholic
    Member
    Posted 2 years ago #

    @G_T -- Update to our most recent release 6.0.0.3; if the issue doesn't resolve, please direct me to your site so that I can take a peek at the problem. Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic